Emoții mari pentru Cristina Ich și Alex Pițurcă! Primele imagini de la botezul fiului lor

Diana Radu 05.07.2020, 17:21

Cristina Ich și Alex Pițurcă au o zi plină de emoții, deoarece astăzi are loc botezul fiului lor, Noah. Inițial cei doi plănuiseră ca botezul să aibă loc în Franța, însă pandemia le-a dat planurile peste cap, drept pentru care au ales o locație în țară.

Cristina Ich și Alex Pițurcă își botează fiul azi

Bruneta a făcut publice pe pagina sa de Instagram primele imagini de la petrecerea micuțului Noah. Deși, ar fi vrut să fie secret, Cristina Ich nu s-a putut abține și a împărtășit secretul cu toată lumea: „E botezul fiului nostru. Sunt emoționată. N-am vrut să spun, dar asta se petrece acum”.

Inițial Cristina Ich și Alex Pițurcă plănuiau să-și încreștineze micuțul la un castel din Franța, departe de ochii presei și ai criticilor. De asemenea, frumoasa moldoveancă a mai specificat acum ceva timp că nu va publica nicio imagine de la fericitul eveniment.

„Nu vreau să-l fac în țară pentru că o să iasă haos. Acest eveniment este ce mi-am dorit eu de când eram mică. Va avea loc într-un loc special, la un castel din Franța. Să vedem cum rezolvăm pentru că se închiriază destul de greu, sunt multe cereri. Vreau să fie discret și ferit de ochiul presei. Aveam și o variantă în București, la un luxos hotel, dar aici o să iasă haos. O să fie un eveniment extrem de restrâns”, a declarat Cristina Ich pentru Cancan.

cristina ich, alex piturca botez
Cristina Ich și Alex Pițurcă își botează fiul azi

Cristina Ich și Alex Pițurcă au parte de cele mai frumoase momente.  De când a apărut pe lume băiețelul lor, Noah aceștia sunt cei mai fericiți. Cristina a decis ca până acum să nu posteze vreo poză cu Noah, însă până la urmă și-a călcat pe orgoliu și le-a arătat fanilor cum arată fiul său.

Bruneta a devenit pentru prima dată mamă pe data de 25 octombrie, când a dat naștere unui băiețel perfect sănătos, la un spital din Capitală. La naștere vedeta a întâmpinat mai multe probleme de sănătate.

Urmăriți Impact.ro și pe