Emmanuel Macron a dezvăluit că i-a spus lui Kylian Mbappe să nu semneze cu Real Madrid. La ce echipă a încercat „să-l transfere” pe starul naționalei Franței

Sorin Barbu 22.04.2022, 12:09
Emmanuel Macron a dezvăluit că i-a spus lui Kylian Mbappe să nu semneze cu Real Madrid. La ce echipă a încercat „să-l transfere” pe starul naționalei Franței

Kylian Mbappe va fi cu siguranță punctul de atracție al perioadei de transferuri din vară. FC Barcelona, Real Madrid, Manchester City, dar și actualul club încearcă să-l convingă să semneze un contract. Chiar și președintele Franței s-a implicat „în aceste negocieri” și a încercat să-l convingă să joace la echipa lui favorită.

Emmanuel Macron l-a sfătuit pe Mbappe să nu semneze cu Real Madrid și a încercat să-l convingă să meargă la echipa lui de suflet

Kylian Mbappe are 23 de ani și este deja unul dintre cele mai importante staruri din fotbalul mondial. Transferul său de la Monaco la PSG a costat 180 de milioane de euro, în anul 2018, după ce în sezonul precedent fusese împrumutat la trupa din Paris.

În vara acestui an lui Kylian Mbappe îi expiră contractul și a refuzat să semneze o nouă înțelegere deși presa franceză vorbește despre o ofertă fabuloasă: 80 de milioane pentru încă doi ani la PSG, plus un bonus, la semnarea contractului, de 150 de milioane de euro.

Se spune că cei care conduc clubul se gândesc să renunțe la Neymar și Lionel Messi ca să facă rost de bani pentru contractul atacantului francez. În plus, i-au promis că-l vor aduce antrenor pe Zinedine Zidane. Kylian Mbappe are însă mai multe variante pe salarii foarte mari. Mai mulți jurnaliști spanioli vorbesc despre faptul că ar fi semnat deja cu Real Madrid, iar alții scriu de tratative avansate cu FC Barcelona și Manchester.

Despre această „problemă națională” a vorbit chiar și președintele țării, înainte de al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Franța. Emmanuel Macron l-a sfătuit să nu se ducă la Real Madrid și a încercat să-l „deturneze” spre echipa lui favorită. Evident, propunerea a fost o glumă.

„Nu va ajunge la Marseille, i-am propus și eram gata să mă lupt pentru acest transfer. Mi-a spus imediat: «Nu». E mai bine să încerci să îl convingi să rămână în Franța pentru că e un jucător uriaș”, a spus Macron, potrivit Quotidien.

În scenă a intrat și Ronaldinho care l-a sfătuit să rămână la PSG, dacă vrea să ajungă „cel mai bun fotbalist din lume”.

Urmăriți Impact.ro și pe