Emma Răducanu conduce o mașină românească, deși are contract cu un gigant auto german. Fotografia care i-a surprins pe fanii câștigătoarei de la US Open

Sorin Barbu 22.06.2022, 11:36

Emma Răducanu a fost fotografiată de jurnaliști la volanul unei mașini produse în România. Fanii ei sunt foarte surprinși pentru că știu că jucătoarea de tenis a semnat acum câteva luni un contract foarte avantajos cu gigantul Porsche. Sportiva nu trece printr-o perioadă foarte bună pe terenul de tenis, dar face multe milioane de euro din reclame.

Emma Răducanu, la volanul unei mașini românești

Emma Răducanu a fost fotografiată la volanul unei mașini românești. Fosta câștigătoare a turneului de la US Open deține un automobil Dacia Sandero, cu volan pe partea dreaptă, adaptat pieței britanice. Nu este clar dacă această preferință, în materie auto, are legătură cu faptul că tatăl ei este român, dar cert este că această mașină o are de mai mult timp și consideră că este o alegere potrivită în ceea ce privește raportul calitate-preț. De altfel destul de mulți britanici sunt convinși de acest lucru, iar Dacia este foarte căutată.

Fanii jucătoarei sunt foarte surprinși. Acum câteva luni, Emma Răducanu a semnat un contract de reprezentare cu Porsche, o firmă care produce mașini spectaculoase, scumpe și foarte puternice.

„Porsche este una dintre mărcile pe care le-am iubit întotdeauna, încă din copilărie. Unul dintre primii mei antrenori de tenis conducea un 911. Ori de câte ori veneam la antrenament dimineața, îi vedeam mașina, o admiram și visam să stau într-o zi în propriul meu Porsche.

Este foarte important pentru mine să lucrez cu parteneri și mărci de care mă simt cu adevărat pasionată și cu care mă identific. Acest parteneriat cu Porsche este incredibil și, evident, sunt foarte încântată să văd ce fel de lucruri interesante putem face pe viitor”, a scris Emma Răducanu, pe contul său de Instagram.

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu a devenit noul ambasador al mărcii Porsche. Sportiva cu origini românești va reprezenta compania la nivel global

Emma Răducanu a semnat contracte de 18 milioane de dolari

Emma Răducanu a câștigat în anul 2021, la 19 ani, US Open, primul turneu de Grand Slam din carieră, dar acum găsește tot mai greu drumul spre succes și se află pe locul 11 WTA. Are însă semnate mai multe contracte de sponsorizare și va câștiga, doar din aceste colaborări, 18 milioane de dolari.

Emma Răducanu a adunat din tenis puțin peste 3 milioane de dolari americani. Doar triumful de la Flushing Meadows i-a adus britanicei peste două milioane. Înainte de a semna cu Porsche, averea ei ajungea la 5,4 milioane de dolari. Vorbim aici de premiile din tenis, dar și de contractele de sponsorizare.

Urmăriți Impact.ro și pe