Emisiunea TV refuzată de Anca Serea la Antena 1. Multe vedete ar vrea să fie acolo (Exclusiv)

Iancu Andreea 26.05.2022, 23:43

Anca Serea a rămas departe de lumina reflectoarelor, după ce a ales să își dea demisia de la Prima Tv. Totuși, soția lui Adrian Sînă nu a fost lipsită de propuneri interesante. Vedeta a primit o astfel de provocare chiar din partea Antena 1, unde Anca Serea ar fi primit un rol în emisiunea TV la care multe celebrități visează. Totuși, vedeta a refuzat această ofertă, explicând care au fost motivele din spatele deciziei.

Anca Serea a refuzat o colaborare cu Antena 1. La ce emisiune ar fi trebuit să participe

Fosta prezentatoare TV a reușit să dea cu piciorul uneia dintre cele mai râvnite propuneri din televiziune. Anca Serea a rămas fără loc de muncă după ce a părăsit echipa Prima TV și ar fi putut să reapară în lumina reflectoarelor dacă ar fi acceptat să participe la emisiunea Antenei 1 unde ea și Adrina Sînă au primit o propunere. Celebrul show „America Express” ar fi trebuit să îi aibă și pe ei protagoniști.

Mamă a șase copii, Anca Serea a ales să nu accepte provocarea din partea producătorilor, care au convins totuși nouă echipe să plece într-o aventură peste ocean. Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt doar două dintre vedetele care vor participa. Drumul Aurului se va deschide pentru participanți, aceștia urmând să parcurgă un traseu ce va tranzita țări precum Mexic, Guatemala și Columbia. Totuși, Anca Serea și soțul său nu se vor regăsi printre concurenții acestui sezon.

„Am primit o ofertă de nerefuzat, să plec cu Adi la Asia Express, dar ne-am gândit bine și am zis nu. Am refuzat din mai multe considerente, plus că nu mi se pare că ni se potrivește, avem o vârstă. Eram plătiți pe sezon, depinde și cât stăteam, ce rating era. Fiecare alege ce e mai bun pentru el. Nu ne tentează genul ăsta de emisiuni. Alții sunt probabil mai plini de energie”, a mărturisit Anca Serea în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Ce emisiune TV a refuzat Anca Serea la Antena 1
Anca Serea și soțul său, Adrian Sînă

Vedeta are planuri de vacanță

Dacă nu a acceptat participarea în reality-show, Anca Serea a mărturisit că va pleca totuși într-o călătorie alături de copii la Disneyland. Și pentru că se teme de zbor, vedeta a ales să se deplaseze cu trenul, făcând o oprire în Austria, alături de patru dintre cei șase copii.

„Mâine plecăm cu trenul la Disneyland, am vrut să le fac copiiilor o surpriză de 1 iunie. Vom merge toți, mai puțin Adi care e plecat din țară, întrucât are concerte în India și Pakistan. Cea mică, Leea, va rămâne acasă întrucât mi-ar fi fost greu, singură, și cu ea. Ar fi trebuit să le fac programul celor mari în funcție de ea. Rămâne cu mama și cu bona. Cred că va veni și David (n.r. fiul cel mare, care studiază în Olanda), direct la Paris. Mergem la Viena, facem o pauză, apoi la Disneyland”, a mai spus aceasta, în exclusivitate.

Pe de altă parte, Anca Serea și soțul său ar fi urmat să se mute în casă nouă, după ce aceasta ar fi fost gata. Totuși, ei au primit o ofertă tentantă să o vândă și deci să nu se mai mute, rămânând în locuința actuală.

Urmăriți Impact.ro și pe