Emisiunea pe care o va prezenta Radu Vâlcan. Soțul Adelei Popescu se întoarce la Antena 1

Ana Anitoiu, Alexandru Ioanid 28.07.2021, 16:42

Radu Vâlcan se întoarce la Antena 1. Soțul Adelei Popescu, care alături de partenera lui de viață a devenit recent pentru cea de-a treia oară părinte, se pregătește să reapară pe micile ecrane și a oferit câteva detalii despre proiectul său.

În ce emisiune revine Radu Vâlcan la Antena 1

Așteptarea pentru admiratorii lui Radu Vâlcan nu mai este atât de lungă. Reprezentanții televiziunii Antena 1 au anunțat că se pregătesc să difuzeze noul sezon al emisiunii ”Insula Iubirii”. Telespectatorii vor urmări noi povești care mai de care mai inedite în rândul partenerilor care vor veni să își pună la încercare sentimentele, indiferent de durata relației lor.

De-a lungul timpului, în cadrul acestui show multe cupluri au descoperit că dragostea lor nu era deloc trainică și că au fost fermecate ușor de ispitele din emisiune. Pe de altă parte, altele s-au întors în țară cu dorința de a-și începe o familie, cum s-a întâmplat cu Medana și Robert.

Emisiunea pe care o va prezenta Radu Valcan. Sotul Adelei Popescu se intoarce la Antena 1
Radu Valcan la Insula Iubirii

Radu Vâlcan, despre revenirea la Antena 1

Filmările pentru cel de-al șaptelea sezon al emisiunii ”Insula Iubirii” au fost oprite din cauza pandemiei de coronavirus, iar acum producătorii au hotărât să o ia de la capăt. Acum, Radu Vâlcan a invitat doritorii la casting și a spus că este nerăbdător să întâlnească noi cupluri într-o locație inedită și necunoscută de telespectatori.

”Din experiența de până acum, cred că Insula Iubirii este un exercițiu bun pentru a învăța să știi să îl asculți pe cel de lângă tine pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă și ca să poți să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăși un impas. Așa că sunt nerăbdătorsă întâlnesc cuplurile din cel de-al șaselea sezon care chiar își doresc să afle cine sunt cu adevărat”, a spus Radu Vâlcan.

Radu Vâlcan, despre povestea lui de iubire cu Adela Popescu

Prezentatorul emisiunii ”Insula Iubirii” trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Adela Popescu. Cu puțin timp înainte ca vedeta să îi dea naștere celui de-al treilea fiu al lor, actorul a povestit ce a însemnat apariția partenerei sale în viața lui.

”Eu foarte mult timp nu am avut încredere în oameni. Și atunci cred că iubirea ei față de mine mi-a dat încredere și datorită ei mi-am dat seama că eu pot să fiu un om care este iubit cu adevărat. Poate că sunt o fire mai romantică. Habar nu am, dar am dus lipsă de asta mult timp. Toată adolescența.

Nici n-am căutat-o, dar probabil că era acel ceva care probabil mă împingea să călătoresc, să lucrez fără absolut nici un fel de problemă că sunt departe de țară, să plec în America fără nicio urmă de regret”, a spus Radu Vâlcan la podcast-ul lui Mihai Morar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...