Emisiunea care va concura cu Vocea României. Unde va fi difuzată și cum se va numi

Iancu Andreea 23.02.2022, 15:06
Emisiunea care va concura cu Vocea României. Unde va fi difuzată și cum se va numi

Show-ul de talente muzicale difuzat de Pro TV este una dintre cele mai apreciate astfel de producții. Însă Vocea României ar urma să aibă un rival, emisiunea care va concura cu cea a trustului din Pache Protopopescu urmând să fie difuzată în curând. Producția va fi o combinație între talent-show și reality-show.

Cu ce emisiune va concura Vocea României

Românii au așteptat cu sufletul la gură revenirea pe micile ecrane a show-ului Vocea României, după ce producția a fost sistată la debutul pandemiei. Însă, de curând, o emisiune nouă ar putea să devină competitorul acesteia, concurând cu producția de la Pro TV. Marea lansare este anunțată chiar din data de 1 aprilie, într-o formulă neașteptată.

HBO Max, care urmează să ia locul platformei HBO Go, a anunțat că lansează emisiunea „One True Singer”. Noua producție urmează să fie o premieră pentru România, fiind primul talent-show ce va fi produs în țara noastră și difuzat pe o platformă de streaming. În plus, spectacolul va fi unul complet diferit de ceea ce am fost obișnuiți să urmărim, având în vedere că va îmbina formatul de reality-show cu cel de talent-show. Tinerii care se înscriu în competiție vor putea să își demonstreze talentul muzical pentru a deveni  și „următorul megastar al României”.

Emisiunea care va concura cu Vocea României
„One True Singer”, show-ul care ar putea înlocui „Vocea”

Care sunt regulile din competiția „One True Singer”

Show-ul, realizat în colaborare cu casa de discuri Global Records, urmează să supună concurenții la diferite provocări, în încercarea de a demonstra calitățile vocale, precum și abilitățile de compozitor, alături de anduranță fizică și mentală și mai cu seamă talentului pentru interpretările live.

Juriul urmează să stabilească pe parcursul concursului cine sunt concurenții care merită să meargă mai departe. La final, cel sau cea care va primi titlul „One True Singer” va semna un contract muzical în valoare de 50.000 de euro, alături de aceeași sumă de bani virată direct în cont.

„Abonatul HBO Max se va bucura de un adevărat spectacol, un festin de muzică, dramă și pericol, care va da dependență încă de la început. Iar, la finalul episodului, din cei 14 tineri pretendenți la titlul One True Singer, sigur va avea un favorit”, a precizat Ioanina Pavel, producător al emisiunii.

Provocările vor fi la ordinea zilei pe parcursul emisiunii, concurenții urmând să aibă de a face cu situații complexe, la propunerea experților din industria muzicală. Perseverența și dedicarea vor fi testate, împreună cu vocea și atitudinea de vedetă. Două luni ar putea reprezenta perioada în care concurenții ce vor rămâne pe parcursul show-ului vor beneficia de modelarea talentului pentru statutul de viitor artist.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...