Emily Burghelea, mesaj pentru noua asistentă de la Acces Direct. ”Am toate dovezile”

Iancu Andreea 02.07.2020, 12:00

Fosta asistentă TV a fost implicată într-un scandal cu producătorii emisiunii Acces Direct după ce a demisionat în direct. Blondina a dezvăluit o serie de secrete din platou și chiar a lansat atacuri dure. Totuși, conducerea a decis să o înlocuiască pe Emily cu o nouă asistentă. Astfel, Emily a găsit ocazia pentru transmiterea unui mesaj.

Cine este noua asistentă TV a emisiunii

După ce Emily a renunțat la postul de asistentă din cadrul Acces Direct, producătorii au decis că e timpul pentru o figură proaspătă. Astfel, au optat pentru o nouă apariție feminină, cu un istoric inedit. Tânăra brunetă se numește Cosmina Adam și vine din Vaslui. Frumoasă din cale afară și carismatică, Cosmina a primit cu mult entuziasm vestea noului job.

Dragii mei, începând de astăzi, pot spune că traiectoria vieții s-a schimbat cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial și reporter special. Nu vă puteți închipui cât de fericităăăăă sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! ♥️ Visați cu ochiul minții! ?, a scris Cosmina Adam pe conturile sale de socializare.

Tânăra are un parcurs frumos. Aceasta s-a născut pe 17 noiembrie 1991 și a urmat cursurile Colegiului Naţional de Artă “Octav Băncilă” Iaşi. Pe de altă parte, Cosmina este solistă la Orchestra “Rapsodia Vasluiului”. Totodată, tânăra a avut până acum mai multe proiecte în București. Ea este o prezență constantă în emisiunile TV ale celor mai importante posturi din România.

Cosmina Adam, noua asistentă TV de la Acces Direct
Cosmina Adam, noua asistentă TV de la Acces Direct

Reacția lui Emily, fosta asistentă de la Acces Direct

Pe de altă parte, Emily Burgelea a reacționat pe pagina sa de Instagram după ediția în care a apărut Cosmina ca nouă asistentă TV. Astfel, Emily consideră că ea și-a făcut datoria și a spus ceea ce era de spus.

De când mi-am dat demisia am început să trăiesc în alt mod. Am fost dezorientată la început, agasată și speriată însă acum mă simt mai în formă ca niciodată. Sunt odihnită, încrezătoare și liniștită. Știu că am făcut ce trebuia. Am tras un semnal de alarmă. Mi-am făcut datoria de om. Mai departe nu este treaba mea. Adevărul adevărat este la mine.

Emily a ținut să menționeze că în continuare are dovezi pentru cele întâmplate, însă consideră că nu trebuie să se mai justifice nimănui.

Am toate dovezile care demonstrează asta însă nu vreau să demonstrez nimic nimănui. Cine a avut ochi să vadă, a văzut! Cine nu, este o victimă a manipulării, din păcate. Not my business. Vreau să mai precizez ceva foarte important! Fără susținerea voastră nu aș fi reușit să depășesc perioada grea prin care am trecut. Nici nu vă imaginați cât a contat pentru mine fiecare mesaj de încurajare pe care l-am primit. Vă mulțumesc și o să vă mulțumesc mereu!, a declarat fosta asistentă TV de la Acces Direct.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...