Emily Burghelea, din nou la Acces Direct. Cum a fost surprinsă fosta asistentă tv la Antena 1

Fosta asistentă de la Acces Direct a fost surprinsă din nou în preajma sediului Antena 1. Emily Burghelea s-a întors la fostul ei loc de muncă, de unde a demisionat recent, dintr-un motiv total neașteptat. Mai mult, ex-asistenta Mirelei Vaida s-a aranjat corespunzător pentru această revenire.

Emily Burghelea, din nou la Acces Direct

De aceea, Emily Burghelea a îmbrăcat o rochie vaporoasă de vară, o pereche de sandale cu toc, în asorteu, având și o coafură, dar și machiajul pus la punct. Înarmată în acest fel, cu un look de zile mari și proaspăt revenită dintr-o vacanță în Grecia, vedeta a mers la sediul Antena 1 pentru a putea încheia socotelile cu foștii patroni.

Din acest motiv, tânăra care a demisionat în direct, sub ochii telespectatorilor, a considerat că e momentul să vină să își recupereze lucrurile. A fost vorba de haine, perechi de pantofi, accesorii, plus altele pe care Emily le avea în garderoba ei de la Acces Direct. A fost fotografiată de către cei de la cancan.ro, iar după cum poate fi observată și în galeria foto, a mers săgeată să își ia lucrurile din sediul televiziunii. A fost salutată de către Viorel Stegaru, aflat și el la intrarea în sediul Antena 1, localizat în Piața Chibrit, din București.

Emily Burghelea, din nou la Acces Direct. Cum a fost surprinsă fosta asistentă tv la Antena 1

Emily Burghelea s-a întors la sediul Antena 1 dintr-un motiv neașteptat

Așa a fost surprinsă fosta asistentă tv la Antena 1

Mai apoi, fosta vedeta de la Acces Direct a fost surprinsă când își ducea lucrurile în portbagajul mașinii. A fost vorba despre câteva sacoșe, pe care le-a așezat cu multă grijă în autoturism, după care și-a văzut de drum. Emily Burghelea a demisionat în direct de la emisiunea prezentată de Mirela Vaida în urmă cu trei săptămâni. Pe atunci, aceasta a invocat ca motiv modul în care este tratată Vulpița Stegaru, de dragul edițiilor care să le aducă rating mare celor de la această televiziune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI