Emily Burghelea a semnat cu o altă televiziune. La ce post TV o vom vedea pe fosta asistentă de la Acces Direct

Diana Dumitrache 16.07.2020, 14:29

Emily Burghelea a semnat cu o altă televiziune. Fosta asistentă de la “Acces Direct” va apărea din nou pe micile ecrane. Pe ce post o vom putea vedea pe frumoasa blondină?!

Emily Burghelea a semnat cu o altă televiziune şi revine în forţă!

Deşi a plecat cu scandal de la Antena 1, Emily Burghelea a reuşit destul de repede să se angajeze. Asistenta de la “Acces Direct” a uimit pe toată lumea în urmă cu câteva săptămâni. După luni întregi în care a ajutat-o pe Mirela Vaida în platoul emisiunii, se pare că blondina a explodat. Mai mult, a spus lucrurilor pe nume în direct.

Mai exact, asistenta TV a precizat că situaţia dintre Vulpiţa şi Viorel Stegaru este penibilă şi l-a acuzat pe cel din urmă că îşi loveşte soţia. De aici, a mai fost un singur pas până la concediere.

Surprinsă de fani la sediul “Acces Direct”, în presă au apărut speculaţii că s-ar putea reîntoarce la emisiune. Emily a dorit, însă, să precizeze că nu este vorba de asa ceva şi a explicat adevăratul motiv pentru care a fost văzută în platoul show-ului de la Antena 1.

Am primit o rafală de întrebări legate de “reîntoarcerea” mea la Acces Direct după ce a apărut în presă un material cu mai multe poze făcute de paparazzi la sediul Antena1. Am fost să îmi recuperez hainele rămase acolo. M-am dus singură. Nu am anunţat pe nimeni de acolo că merg. Le-am făcut o surpriză. Unele persoane mi-au zâmbit, altele s-au uitau urât. Am vorbit cu câţiva oameni care mi-au rămas dragi, dar am plecat repede. A fost că un duş cu apă rece, a scris blondina pe pagina sa de Instagram.

Emily Burghelea a semnat cu o altă televiziune. La ce post TV o vom vedea pe fosta asistentă de la Acces Direct
Emily Burghelea a semnat cu o altă televiziune. La ce post TV o vom vedea pe fosta asistentă de la Acces Direct

Asistenta TV pare să fi uitat scandalul cu cei de la Antena 1

Dar totul e bine când se termină cu bine. Emily Burghelea se reîntoarce la… Kanal D. Aceasta va apărea la Teo Show, în rubrica intitulată „Test de vedetă”.

Emily Burghelea are 21 de ani şi a devenit celebră în România după ce a participat la emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D. În urmă cu doi ani, a fost candidată la „Şcoala de Ucenicie” a celor de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”. La aproape un an diferenţă, a ajuns, însă, în echipa “Acces Direct”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...