Emily Burghelea a dat cărțile pe față! Ce i s-a întâmplat, când s-a întors la Antena 1. Adevărul despre revenirea la Acces Direct

Diana Radu 04.07.2020, 15:08
Emily Burghelea a dat cărțile pe față! Ce i s-a întâmplat, când s-a întors la Antena 1. Adevărul despre revenirea la Acces Direct

Emily Burghea a lămurit lucrurile în ceea ce privește revenirea sa la Antena 1, după ce în presă au apărut mai multe imagini cu aceasta la sediul unde se filmează Acces Direct. Fosta asistentă TV a făcut totul public printr-unmesaj pe Instagram.

Emily Burghelea revine la Acess Direct?

Fosta asistentă de la Acces Direct a fost surprinsă din nou în preajma sediului Antena 1 de către reporterii de la Cancan. Despre această vizită, Emily a spus că nu este ceea ce pare, ci că fost la sediul Antenei 1 doar pentru a-și recupera hainele pe care le lăsase acolo.

De asemenea, aceasta a povestit și cum a decurs întâlnirea în contextul în care a fost acuzată de șefii emisiunii că a divulgat lucruri interzise prin contract.

„Am primit o rafală de întrebări legate de „reîntoarcerea” mea la Acces Direct după ce a aparut în presă un material cu mai multe poze făcute de paparazzi la sediul Antena 1. Am fost să îmi recuperez hainele rămase acolo. M-am dus singură. Nu am vrut să vă iau cu mine pe stories… Fiecare postare mă poate costa scump în instanță, dar acum daca tot s-a creat acest subiect o să vă povestesc”, a scris Emily pe pagina sa de Facook.

emily burghea, acces direct, antena 1
Emily Burghelea revine la Acess Direct?

„A fost ca un duș cu apă rece”

Așa descrie Emily Burghelea vizita sa la sediul Acces Direct. Fosta asistentă TV a spus că s-a prezentat acolo fără a anunța pe nimeni și a interacționat doar cu câteva persoane. Reamintim că Emily și-a dat demisia, care s-a lăsat cu proces, acuzând faptul că Viorel o agresează fizic pe Vulpița, iar emisiunea care i-a promovat ascunde acest lucru.

„Nu am anunțat pe nimeni de acolo că merg. Le-am făcut o surpriză. Unele persoane mi-au zâmbit, altele s-au uitau urât. Am vorbit cu câțiva oameni care mi-au rămas dragi dar am plecat repede. A fost ca un duș cu apa rece… Instanța o să dea verdictul final. Eu am toate probele necesare care dovedesc și că Veronica a fost bătută și că cei de acolo vor să ascunda astă. Daca trebuie sa platesc că NU am vrut să ascund, cum am mai spus, o să plătesc…Ei îmi cer mie despăgubiri pentru ca „le-am pătat” imaginea…”, a încheiat fosta asistentă TV mesajul de pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe