Emily Burghelea a ajuns de urgenţă la spital. Medicii au pus-o imediat pe perfuzii

Iancu Andreea 09.12.2021, 13:32
Emily Burghelea a ajuns de urgenţă la spital. Medicii au pus-o imediat pe perfuzii

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a reușit să îi pună pe jar pe fanii săi, care o urmăresc pe rețelele de socializare, după ce s-a fotografiat pe patul de spital. Emily Burghelea i-a surprins pe toți după ce a ajuns de urgență la spital. Specialiștii au intervenit imediat și i-au administrat vedetei mai multe perfuzii, astfel încât să o stabilizeze. Chiar dacă nu era în cea mai bună formă, creatoarea de conținut a decis să împărtășească cu admiratorii ei clipele grele prin care trecea. Aceasta a dezvăluit inclusiv motivul pentru care a avut nevoie de ajutorul medicilor.

De ce a ajuns Emily Burghelea de urgență la spital

Fosta concurentă a show-ului de stil de la Kanal D și totodată fosta asistentă TV de la Acces direct le-a dat emoții fanilor săi după ce a apărut pe Instagram în timp ce se afla la spital. Emily Burghelea a avut nevoie de îngrijiri medicale, astfel că vedeta a ajuns de urgență la spital după ce a început să se simtă rău. Aceasta a dezvăluit și motivul pentru care a fost necesar să facă o vizită la unitatea medicală.

Pentru că este mămica unei fetițe de câteva luni, Emily se străduiește să se împartă între noul rol și activitățile sale din mediul online. Din păcate, stresul, lipsa somnului și-au spus cuvântul, astfel că fosta asistentă TV a început să se resimtă. În urmă cu doar câteva ore, ea a ajuns la spital, unde medicii i-au administrat mai multe perfuzii pentru ca tânăra să își revină. Se pare că ultima perioadă din viața vedetei a fost destul de tumultoasă, fiind nevoită să se concentreze mai mult pe creșterea fiicei sale, Amedea, și s-a neglijat.

Motivul pentru care Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital
Fosta concurentă „Bravo, ai stil!” a ajuns pe mâna medicilor
foto – captură Instagram Stories

„Mă resimt după toată oboseala acumulată”

După ce și-a pus fanii pe jar cu imaginile din spital, Emily le-a oferit și câteva explicații. Aceasta și-a dorit să îi liniștească pe cei care o apreciază și de aceea le-a mărturisit că se simte mai bine după ce i-a fost administrat tratamentul, însă că are în continuarea o migrenă. Vedeta a recunoscut că este nevoie să acorde mai multă atenție nevoilor ei.

Sunt mai bine acum. Mă resimt după toată oboseala acumulată. Poate nu s-a văzut, dar când Amedea a fost bolnavă eu am fost internată. Nu am dormit, nu am mâncat, apoi am revenit în forță fără să mă odihnesc. Azi am cedat și am ajuns eu la spital…Perfuziile m-au ajutat, dar încă mă doare capul foarte tare, a scris Emily Burghelea pe rețelele de socializare.

Motivul pentru care Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital
Vedeta a avut nevoie de două perfuzii pentru a-și reveni
foto – captură Instagram Stories
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...