EXCLUSIV

Emilia Ghinescu o face praf pe cuscra ei, care continuă să susțină că Elodia trăiește: ”Am auzit că mama lui Cioacă ia pastile pentru cap”. EXCLUSIV

Carmen Andrei 15.10.2021, 15:46
Emilia Ghinescu o face praf pe cuscra ei, care continuă să susțină că Elodia trăiește: ”Am auzit că mama lui Cioacă ia pastile pentru cap”. EXCLUSIV

Mama lui Cristian Cioacă susține cu tărie că Elodia Ghinescu, nora ei, e în viață și că stă ascunsă doar ca să îi facă în ciudă fiului ei. Asta declară în interviuri, dar tot asta le spune și vecinilor ei, din județul Argeș, unde femeia locuiește. Contactată azi de reporterii impact.ro, Emilia Ghinescu, mama Elodiei, ne-a mărturisit, cu amărăciune în glas, referitor la afirmațiile halucinante ale cuscrei: ”Mama lui Cioacă o visa noaptea că fiica mea trăiește. Spune numai aiureli. Nici nu vreau să aud de ea”.

Emilia Ghinescu o face praf pe cuscra ei, care încă mai susține că Elodia trăiește

Mama lui Cristian Cioacă este convinsă că Elodia trăiește și crede cu tărie în nevinovația fiului ei, aflat în închisoare, din 2014: “Poate peste un an eu nu voi mai fi, dar, credeţi-mă, eu vă zic că Elodia este în viaţă şi se răzbună. Ea cu Cristi se certau mereu şi ea îi reproşa că aduce mai mulţi bani decât el în casă. Acum e în viaţă şi se răzbună pe Cristi, ăsta e scopul ei”, a declarat ea, într-un interviu pentru Antena 3. Dar toate aceste lucruri le repetă, cu aceeași convingere, și în satul în care locuiește, din județul Argeș, aflat la 35 de kilometri de Pitești.

Contactată azi de reporterii impact.ro, Emilia Ghinescu, mama Elodiei, face acuzații dure la adresa cuscrei, cu care se află într-un nesfârșit război al declarațiilor, de mai bine de 14 ani, de când celebra avocată a fost dată dispărută: ”Am aflat că mama lui Cristian Cioacă ar avea probleme și că ia pastile pentru cap, de ceva vreme. O visa noaptea că Elodia trăiește. Să îi fie rușine că n-a venit măcar o dată la tribunal, în cei șapte ani de proces, de rușine ce a făcut fiul ei!”, ne-a declarat, cu tristețe, Emilia Ghinescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Emilia Ghinescu o face praf pe cuscra ei, care inca mai sustine ca Elodia traieste
Emilia Ghinescu o face praf pe cuscra ei, care inca mai sustine ca Elodia traieste

”Mama lui Cristian Cioacă îi găsea amante, când trăia fiica mea”

Dar, Emilia Ghinescu a făcut și alte declarații-șoc, la adresa mamei lui Cristian Cioacă: ”Pe vremea când trăia Elodia, mama lui îi găsea amante prin Pitești și de aici s-a stricat și casa lor. Înainte de a muri Elodia, cu trei zile, mi-a spus mama lui Cristi că urmează să primească fata mea o mamă de bătaie. Toate au ajuns aici din cauza mamei lui, ea îl influența pe Cioacă și uite ce s-a întâmplat. Plus că, probabil, în seara crimei, era și beat”, ne mai povestea Emilia, în alt interviu pentru impact.ro.

Celebra avocată Elodia Ghinescu a fost dată dispărută pe 29 august 2007. Soțul ei, polițistul Cristian Cioacă, a fost condamnat la închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte, la 15 ani și 8 luni, fiind încarcerat în 2014, deși trupul femeii nu a fost găsit. Patrick, fiul Elodiei și al lui Cristian, este crescut de mătușa lui, sora polițistului. Emilia Ghinescu, mama Elodiei, se topește de dorul nepotului, pe care nu l-a mai putut îmbrățișa de ani de zile. Și, susține aceasta, nu-și va putea ierta niciodată ginerele, pe care îl consideră vinovat de moartea fiicei ei: ”Să îl ierte diavolul, când ajunge pe lumea cealaltă, nu eu. Pentru mine, omul acesta nu există, pentru mine este un criminal, nu îl iert niciodată, neam de neamul lui nu o să îl ierte. Cum să omori un om, mie îmi e milă de orice vietate, nu o omor. Eu nici un șarpe nu aș ucide, are și el viața lui. Cine sunt eu, ca să îi iau zilele?”, ne mai declara Emilia Ghinescu, în exclusivitate pentru impact.ro, în urmă cu câteva luni.

Urmăriți Impact.ro și pe