Emil Boc, vaccinat cu AstraZeneca din lotul cu probleme. Cum se simte acum primarul Clujului

Stan Filon 12.03.2021, 16:30
Emil Boc, vaccinat cu AstraZeneca din lotul cu probleme. Cum se simte acum primarul Clujului

Este alertă în mai multe țări din Uniunea Europeană unde au fost raportate decese suspecte la pacienți care s-au imunizat cu vaccinul AstraZeneca! Emil Boc, primarul Clujului, a primit și el o doză din vaccinul cu probleme, chiar din lotul retras de la vaccinare.

Emil Boc s-a vaccinat cu AstraZeneca, vaccinul retras de mai multe țări din UE

Emil Boc a vorbit acum despre vaccinul pe care l-a făcut și a spus și ce efecte a avut imediat după ce s-a imunizat. Cu toate acestea, edilul spune că nu a avut emoții, chiar dacă vaccinul a provenit chiar din lotul retras de mai multe state europene. ”Nu am avut niciun fel de temere când am văzut această știre. Nu m-am impacientat, am tratat-o ca pe o știre normală. M-am vaccinat în data de 15 februarie, la ora 10:00, la Liceul Iuliu Haţieganu, din Cluj Napoca. Am avut simptome obișnuite, scrise și prevăzute în prospect, m-am uitat înainte.

A fost vorba de simptome de răceală, ușoare dureri musculare, o durere la locul în care mi s-a administrat vaccinul, o stare de prefebrilitate. Nu am nimic în afară de simptome obișnuite unei răceli sau simptomele pe care le-am avut în copilărie la vaccinare. De atunci, a trecut apropae o lună. Starea mea de sănătate nu mi-a dat niciun indiciu că ar fi vreo problemă sau ceva deosebit. Am fost în fiecare zi la muncă, minim 10 ore stau la primărie, cu tot felul de comitete, comisii.

Emil Boc s-a vaccinat cu AstraZeneca, vaccinul retras de mai multe tari din UE
Emil Boc s-a vaccinat cu AstraZeneca, vaccinul retras de mai multe tari din UE

”Am încredere în Uniunea Europeană”

Categoric, mă voi duce și la rapel. Evident, voi fi atent la ce va comunica Uniunea Europeană și Agenția Europeană a Medicamentului. Am încredere în Uniunea Europeană, am încredere în Agenția Europeană a Medicamentului, am încredere în autoritățile române”, a declarat Emil Boc.

După ce nouă state din Uniunea Europeană au sistat imunizările cu vaccinul de la AstraZeneca, coordonatorul campaniei de vaccinare din România, dr. Valeriu Gheorghiță, a declarat joi seară, la Antena 3, că România analizează, la rândul său, dacă se impune suspendarea vaccinării cu vaccinul produs de AstraZeneca, așteptând date suplimentare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...