eMAG pune prețuri incredibil de mici la electrocasnice. Rablele vor fi înlocuite

Cristian Cojocaru 09.06.2021, 10:51
eMAG pune prețuri incredibil de mici la electrocasnice. Rablele vor fi înlocuite

Unul dintre cei mai mari retaileri din România, eMAG scoate la bătaie electrocasnice la prețuri incredibil de mici. Magazinul intră astfel în programul  ”Rabla pentru electrocasnice 2021”.

Electrocasnice la super prețuri la eMAG

Românii pot beneficia de programul ”Rabla pentru electrocasnice” în cadrul magazinului eMAG. În cazul în care vrei să scapi de vechile electrocansice din casă, magazinul eMAG te va ajuta în acest sens. Indiferent de brandul pe care îl cauți sau de bugetul pe care ți l-ai propus, eMAG vine cu reduceri imbatabile la electrocasnice.

În cazul în care vechiul frigider nu mai dă randament, îl poți preda în schimbul unor vouchere, iar magazinul eMAG te așteaptă cu combina frigorifică de la Artic care beneficiază de o reducere de 31% AICI. Combina frigorifică beneficiază de un sistem de răcire ce împiedică formarea gheții în cele două compartimente ale combinei și menține un nivel optim de umiditate cu ajutorul curenților de aer.

Te poți bucura de un plus de confort pentru că elimină nevoia dezghețării periodice. Te vei bucura de alimente mereu proaspete, fără efort. Totodată, combina frigorifică are o capacitate de 362 de litri, cu tehnologia Full No Frost încorporată și o înălțime de 203 centimetri, suficient cât să îți ofere o capacitate uriașă de depozitare. Combina frigorifică poate fi cumpărată AICI.

eMAG electrocasnice
eMAG intra in programul ”Rabla pentru electrocasnice”

Mașini de spălat la prețuri imbatabile

Dacă ceea ce cauți este o mașină de spălat, magazinul eMAG include și acest tip de electrocasnice în oferta sa. eMAG îți pune la dispoziție mașina de spălat Arctic care beneficiază de o super reducere de 39% AICI.  Mașina de spălat are o capacitate de până la 9 kilograme, viteza de centrifugare de 1.200 de rotații pe minut, include tehnologia Aqua Surf și totodată beneficiezi de motorul silențios cu care vine dotată.

Producătorul promite o funcție de autocurățare a tamburului care asigură un nivel ridicat de igienă. Drum Clean este un ciclu care trebuie executat o dată la 1-2 luni, fără articole în interior. În plus, funcția Rapid+ reduce durata de spălare, în funcție de programul selectat și de tipul țesăturii, iar cu programul Materiale Delicate chiar și cele mai fine țesături sunt curățate în siguranță, putând fi achiziționată de AICI.

Beko vine cu o ofertă imbatabilă, punând la dispoziția potențialilor clienți mașina de spălat vase cu o capacitate de 14 seturi, 6 programe precum și tehnologiile HygieneShild și HygieneIntenese, care poate fi cumpărată de AICI. Lăsarea ușii închise la sfârșitul ciclului de spălare poate provoca miros nedorit în mașina de spălat vase și dificultate la uscarea vaselor. Funcția Automatic Door Opening îmbunătățește performanțele de uscare prin pătrunderea aerului natural și eliminarea aburului din mașina de spălat vase prin întredeschiderea automată a ușii la sfârșitul programului. Nu rata oferta pe care o poți accesa AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe