eMAG listează produse la preț de pomană: frigidere, mașini de spălat și televizoare de neratat

Cristian Cojocaru 14.07.2021, 19:03
eMAG listează produse la preț de pomană: frigidere, mașini de spălat și televizoare de neratat

Retailerul aduce Crăciunul în mijlocul verii. eMAG a lansat campania ”Christmas in July” în cadrul căreia ești așteptat cu reduceri de până la 60%, cu o gamă largă de produse, dintre care și frigidere, mașini de spălat și televizoare.

eMAG te așteaptă cu produse care fac parte dintr-o ofertă imbatabilă

Magazinul eMAG include în oferta sa produse din toate categoriile de consum. În cazul în care ești în căutarea unor electrocanice noi, nu poți rata noua ofertă a magazinului, unde poți beneficia de reduceri substanțiale de până la 60%. Din oferta pentru televizoare, eMAG îți pune la dispoziție SMART TV-ul de la Philips, care te pune chiar în centrul acțiunii, cu o imagine clară și un sunet clar.

Meniul SAPHI îți oferă acces ușor la conținut, iar decalajul de intrare prin HDMI redus este ideal pentru jocuri. Televizorul dispune de tehnologia Full HD, pe un ecran LED cu o diagonală de 60 cm, care beneficiază de o reducere de 27%, AICI.

În cazul în care spațiul din casa ta cere un televizor cu o diagonală mai mare, eMAG include în oferta sa SMART TV-ul de la Sony, cu o dimensiune de 108 cm. Astfel puternicul procesor al dispozitivului folosește algoritmi avansați pentru a reduce zgomotul și a amplifica detaliile. Cu un semnal 4K mai clar, tot cea ce vezi este mai aproape de rezolutia 4K, cu contrast și culori realiste. Nu rata oferta cu 31% reducere AICI.

emag produse
eMAG aduce Craciunul in luna Iulie

Electrocasnice mari la prețuri mici

Poate ceea ce cauți tu nu este un televizor, iar interesul îți este concentrat asupra unui nou frigider, care te va ajuta să îți păstrezi băuturile reci, de-a lungul zilelor toride de vară. eMAG vine cu o ofertă imabatabilă și în categoria frigiderelor, punând la dispoziție combina frigorifică Heinner.

Capacitatea combinei frigorifice este de 268 de litri, suficientă pentru tine și întreaga familie. Totodată, beneficiezi de un consum optim de energie electrică, iar temperatura din compartimentele de răcire și congelare poate fi setată foarte ușor cu ajutorul termostatului ajustabil. Dacă dorești să congelezi alimente într-un timp scurt, ai posibilitatea să activezi funcția Congelare rapidă, toate acestea beneficiind de o reducere de 44% AICI.

Nici la capitolul mașini de spălat rufe, magazinul eMAG nu te va dezamăgi. În funcție de bugetul alocat și facilitățile dispozitivului, poți opta pentru una dintre multitudinea de produse incluse în ofertă. eMAG îți pune la dispoziție mașina de spălat rufe Slim Arctic, ca să poți avea grijă de țesăturile delicate mai ușor.

Cu ajutorul tehnologiei ExtraSteam, hainele tale au parte de o îngrijire delicată și scapi cu ușurință de cutele nedorite. Totodată, articolele tale preferate de îmbărcăminte se vor menține impecabil datorită aburului care se poate utiliza la început sau la final, în funcție de programul selectat. Mașina beneficiază de o încărcătură de 6 kilograme și 1000 RPM, având un hublou XL, toate acestea, cu o reducere de 40% AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe