La ce oră începe Black Friday pe eMag, cel.ro sau Altex. Flanco. Orarul fiecărui magazin online

Diana Radu 14.11.2019, 15:54
La ce oră începe Black Friday pe eMag, cel.ro sau Altex. Flanco. Orarul fiecărui magazin online

Black Friday în România are loc de obicei la sfârșitul lunii noiembrie, însă mulți dintre comercianți au început să fure startul, desfășurând promoțiile de pe 15 noiembrie. Află când e Black Friday anul acesta și la ce oră încep promoțiile pe eMAG, Cel.ro și Altex.

Când începe Black Friday pe eMAG

Black Friday la eMag 2019
Black Friday la eMag 2019

Black Friday 2019 la eMAG are loc pe 15 noiembrie, pe site-ul oficial în intervalul 06:00 și 08:00. Printre produsele la care magazinul online oferă reduceri se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion și articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădina, produse de îngrijire personală pentru adulți și copii, mobilă, jucării și anvelope.

Stocurile anunțate de eMAG de Black Friday 2019:

De asemenea, eMag are o și o surpriză pentru cumpărătorii care aleg să achite cumpărăturile de Black Friday cu cardul Mastercard. Este vorba despre un BMW i3 care poate fi câștigat printr-o tragere la sorți care va avea loc în ianuarie 2020.

eMag a publicat și un ghid de cumpărături online pentru Black Friday 2019, unde clienții fiind sfătuiți să-și salveze la favorite produsele dorite înainte de Black Friday. Primele reduceri au fost dezvăluite clienților abonați la newsletter, între oferte fiind TV HD cu diagonala de 80cm la doar 299 de lei, un laptop cu procesor i3 la 999 de lei sau laptop cu procesor AMD la 499 de lei, dar și mașini de spălat sau detergenți și obiecte de mobilier.

Când începe Black Friday pe cel.ro

Black Friday la cel.ro 2019
Black Friday la cel.ro 2019

Cel.ro este al doilea cel mai mare magazin online IT&C din Romania, iar în oferta lor veți găsi telefoane, laptopuri, televizoare, electrocasnice, produse de îngrijire personală și fashion, produse pentru copii, produse auto și de bricolaj. Startul celor mai mari reduceri se vor da în în noaptea dinspre 14 noiembrie spre 15 noiembrie.

Retailerul cel.ro, deținut de către compania Corsar Online, anunță reduceri record, în procentaje de până la 90%, dar și produse care vor costa 1 leu!

”Cei care își doresc un smartphone nou au o gama larga de unde pot alege, iar prețurile vor începe de la 199 lei. Laptopurile cu touchscreen vor porni de la prețul de 999 lei, iar cele de gaming cu placa video de 4GB apar în ofertă cu prețuri de la 2.399. Black Friday 2019 la CEL.ro aduce prețuri de la 499 lei la aragazuri, 339 lei la televizoare și reduceri considerabile la toată categoria de fashion (ceasuri, bijuterii, genți, etc.)”, anunțat cel.ro.

Sfatul reprezentanților magazinului este ca dornicii de cumpărături să își creeze contul și să își adauge din timp produsele dorite în coșul de cumpărături. În acest fel, reducerile vor fi afișate direct în secțiunea „Coșul meu”, iar finalizarea comenzii va fi la doar un click distanță. De asemenea, tot din ghidul de cumpărături, este important de menționat că este obligatoriu ca datele de livrare și celelalte coordonate necesare să fie deja completate corect în contul de utilizator. Astfel, livrarea se va face fără probleme cât mai repede la destinatar.

Când începe Black Friday pe Alex

Black Friday la Altex 2019
Black Friday la Altex 2019

Altex a dat startul reducerilor de Black Friday de pe 1 noiembrie, însă cele mai mari promoții vor fi pe data de 15 noiembrie, la miezul nopții, atunci când timp de 72 de ore le oferă clienților produse cu dicount-ri de până la 55%. Mai exact, Altex oferă până la 60% reducere la electrocasnicele mici, până la 30% la televizoare și până la 45% la electrocasnice mari.

Produsele care se vor afla la ofertă de Black Friday sunt: o gamă diversificată de produse electronice și electrocasnice, IT&C și multimedia cum ar fi: tv led, audio, auto, foto, video, laptop-uri, accesorii, desktop, monitoare, imprimante, GPS, telefonie mobilă, aparate frigorifice, incorporabile, jocuri, IT.

Marele retailer s-a axat pe produsele electrocasnice care pot atinge și procentul impresionant de -70%! Însă nici categoria de telefoane mobile, laptopuri și tablete nu este de neglijat! Există oferte competitive, iar stocurile se epuizează rapid!

Urmăriți Impact.ro și pe