eMag a anunțat oficial când va avea loc Black Friday în 2021

Daria Petrescu 21.10.2021, 16:12
eMag a anunțat oficial când va avea loc Black Friday în 2021

Ne apropiem de Black Friday, unul dintre cele mai așteptate evenimente din an.  Emag este pionierul Black Friday in Romania. Este magazinul online cu cele mai bune oferte, an de an. Pentru cei care nu știau încă, eMag a anunțat oficial când va avea loc Black Friday în 2021.

eMag a anunțat oficial când va avea loc Black Friday în 2021

Spre deosebire de SUA, care a păstrat an de an ziua marilor reduceri, la sfârșitul lunii noiembrie, în weekend-ul în care are loc și sărbătoarea națională americană Ziua Recunoștinței, situația nu este aceeași în alte țări. De exemplu, anul acesta în România, data de Black Friday a fost schimbată. eMag a anunțat oficial când va avea loc Black Friday în 2021.

eMAG a anunțat în urmă cu doar câteva zile, că va organiza reducerile de Black Friday pe 12 noiembrie în 2021, cam în aceeași perioadă cu data de anul trecut. Anul trecut, Black Friday a avut loc în România la sfârșitul lunii noiembrie. La eMag se găsesc cele mai bune oferte de Black Friday.

eMAG nu a explicat motive pentru care a mutat acest eveniment de la sfârșitul lunii noiembrie, la jumătatea lunii. Este foarte posibil să fie vorba despre alți factori specifici României, care ar putea oferi o organizare mai bună.

Una dintre explicații ar fi aceea că pe 30 noiembrie și 1 decembrie, România sărbătorește Sfântul Andrei și Ziua Națională a României. În aceste condiții, ar putea exista întârzieri în cee ace privește livrarea pachetelor. Și chiar dacă s-ar face acest lucru în timp util, clienții ar putea fi plecați în vacanță, pentru a sărbători.

De asemenea, în România, la sfârșitul lunii noiembrie sau început de decembrie, vremea începe să se schimbe, cu drumuri blocate de zăpadă și condiții de drum grele. eMAG ar putea livra grosul comenzilor de Black Friday înainte ca situația să se înrăutățească.

Rețeaua de cutii easybox, una dintre cele mai apreciate

Anul trecut, eMAG spune că a înregistrat 12,4 milioane de vizite pe site, iar în primul minut au fost comandate 8.260 de produse.

Datorită rețelei de cutii easybox, pentru ediția 2021, eMAG promite reduceri la mai multe categorii de produse și livrare flexibilă.

Black Friday în România se ține începând din 2011

De Black Friday, multe magazine vor pregăti ofertele pentru data de 23 Noiembrie, spre sfârşitul lunii. Însă nu toate magazinele din România vor oferi reducerile pe data de 15.  Black Friday începe în mod oficial în ultima vineri din noiembrie, dar multe magazine vor da tonul la reduceri cu o saptamană înainte.

Black Friday în România se ține începând din 2011, iar de atunci a avut un succes răsunător. An de an, românii așteaptă cu sufletul la gură reducerile. Aceștia își pot cumpăra obiecte pe care nu le pot cumpăra la preț întreg.

Popularitatea de care s-a bucurat acest fenomen în Statele Unite i-a determinat și pe retailerii din alte țări să “importe” Vinerea Neagră, pe teritoriul lor.  Fie că vor comanda online, fie că merg direct în magazine, de Black Friday românii fac shopping, spre mulțumirea magazinelor care vor avea cu siguranță, încasări spectaculoase

Urmăriți Impact.ro și pe