Elon Musk caută angajați în România. Ce posturi sunt disponibile și când au loc recrutările

Beatrice Dumitru 24.11.2022, 09:59
Elon Musk caută angajați în România. Ce posturi sunt disponibile și când au loc recrutările

Elon Musk organizează la București un eveniment prin care încearcă să angajeze personal calificat pentru Tesla Motors, constructorul de mașini electrice. Cei care se vor prezenta la interviu este nevoie să știe ce condiție trebuie să îndeplinească pentru a lucra pentru miliardarul american. Tesla a mai făcut angajări în România în luna august.

Când vor avea loc recrutările

Preţul acţiunilor Tesla a scăzut cu peste 50% de la începutul acestui an, iar Elon Musk a renunţat la acţiuni în valoare de cel puţin 15 miliarde de dolari. Acesta nu este un motiv pentru ca cel mai mare producător de mașini electrice să nu se dezvolte.

Tesla face angajări masive în România, iar la secţiunea de recrutare de pe site-ul oficial al companiei este un anunț oficial cu privire la un eveniment important de recrutare, Batch Day, programat pentru 13 decembrie 2022, la București. Evenimentul va avea loc între orele 16:00 și 19:00.

Elon Musk caută angajați în România. Ce posturi sunt disponibile și când au loc recrutările
Tesla face angajări în România.

Echipa noastră de recrutare găzduiește o zi dedicată celor care vor să se angajeze (Applicant’s Day) pe 13 decembrie, de la 16:00 la 19:00, în care aplicanții vor avea oportunitatea să întâlnească echipa noastră locală de recrutare, să afle despre posturile disponibile și să participe la interviuri pe loc”, se precizează în comunicatul companiei americane din Silicon Valley, preluat de dailybusiness.ro.

Ce posturi sunt disponibile

Evenimentul se va desfășura în limba engleză, iar CV-ul trebuie depus în limba engleză, deoarece  posturile sunt disponibile pentru cei care cunosc această limbă. Potrivit Tesla Motors, „solicitanții calificați vor fi luați în considerare pentru angajare indiferent de rasă, culoare, religie, sex, orientare sexuală, vârstă, naționalitate, dizabilitate, statut, identitate de gen sau orice alt factor protejat de legile federale, statale sau locale aplicabile”.

Posturile disponibile sunt pentru:

  • Service Manager
  • Mobile Service Technician
  • Parts Advisor
  • Operations Specialist
  • Tesla Sales Expert.

Tesla a mai făcut angajări în România în luna august, pe postrul de director de service, un consilier de vânzări şi un coordonator al operațiunilor care să asigure livrarea fără probleme a vehiculelor către noii proprietari.

Elon Musk este cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la 194,8 miliarde de dolari, o mare parte din această sumă provenind din participaţia sa de aproape 15% la Tesla, care are o valoare de piaţă de 622 miliarde de dolari.

Miliardarul american a cumpărat și platforma de socializare Twitter pentru care a plătit 44 de miliarde de dolari. De când a licitat pentru Twitter, în aprilie, averea lui Elon Musk a scăzut cu 70 de miliarde de dolari

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...