Ella de la Puterea Dragostei, decizie radicală. „Mă voi duce la poliție, în țară!”

Redacția IMPACT 09.06.2020, 10:28
Ella de la Puterea Dragostei, decizie radicală. „Mă voi duce la poliție, în țară!”

Puterea Dragostei este unul din show-urile matrimoniale care a ajuns să aibă succes în România. Telespectatorii urmăresc acum ce se întâmplă cu Ella, una din concurente decis să își fac dreptate apelând la oamenii legii.

Scandal monstru la Puterea Dragostei

Gustul românilor privind consumul de produse media locale s-a schimbat în ultimii ani, iar preferința pentru reality-show-uri cu subiecte preponderent soft, dar pline de intrigi sunt la mare căutare. Puterea Dragostei, difuzată de Kanal D se încadrează perfect în această categorie. De această dată, intrigile au luat o turnură neașteptată.

După o altercație între Ella și Daiana, două concurente care s-au bătut la propriu din cauza unor neînțelegeri mai vechi, Ella spune că va apela la poliție pentru a rezolva această situație. Fosta iubită a lui Jador a fost lovită și trasă de păr de fosta parteneră a lui Gabi care nu a mai reușit să-și țină cumpătul și care a reacționat extrem de violent.

Iată un scurt pasaj dintr-unul din dialogurile din cadrul emisiunii:

-Daiana: De unde știi tu cât l-am iubit sau nu pe băiatul ăsta?
-Berna: E părerea mea!
-Daiana: Ia taci, Ella, că te iau și pe tine acum. Să vă spun și eu părerile mele despre voi. Nu mi se pare corect ce se întâmplă. Părerile tale sunt mereu răutăcioase și sper să vadă lumea asta. Toată lumea spune ceva la adresa mea.
-Berna: Măi, fata, eu nu țin cont de asta.
-Daiana: Eu spun că nu ai tu treabă să-ți dai cu părerea despre relația mea. De acum o să vă arăt adevărata mea față. Și tu, domnișoara sfântă…care râzi de suferința mea.
-Ella: Ramona știe mai bine, ea a fost aici. Lasă că și tu m-ai făcut în toate felurile.
-Daiana: Ia! Zi cum te-am făcut?

„Asta arată caracterul ei. Atâta respect are ea. N-am ce să zic. Dacă asta este capacitatea ei, eu nu mă bag. Dacă prin asta își arată demnitatea, foarte bine. Să o facă în continuare. Nu înțeleg însă cum poți să ai un asemea tupeu, după faptele astea primitive. Suntem într-un show, nu într-un ring, trebuie să avem onoare și să ieșim din situații critice cu decență, nu cu violență, căci de aceea, suntem oameni”, a declarat Ella, de la Puterea Dragostei, potrivit wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI