Eliminare Survivor miercuri, 22 martie. Concurentul surpriză care pleacă acasă

Badea Violeta 22.03.2023, 23:14
Eliminare Survivor miercuri, 22 martie. Concurentul surpriză care pleacă acasă

Miercuri, pe data de 22 martie, va avea loc o nouă eliminare la Survivor România 2023. Patru Faimoși și trei Războinici se află în pericol de a părăsi competiția din Republica Dominicană, după ce ambele triburi au pierdut câte un joc de imunitate în cursul acestei săptămâni. În cele din urmă, publicul suveran va decide.

Un nou concurent va părăsi Survivor România 2023

Update miercuri, 22 martie, ora 23:10. Lucianna Vagneti a fost eliminată de la Survivor România, astfel că echipa Războinicilor pierde un om. Ea a plecat cu zâmbetul pe buze și le-a oferit câte un „suvenir” fostilor săi coechipieri.

„Sunt foarte bucuroasă că am trăit până aici. Survivor nu e doar despre joc, ci si despre strategie și să știi cum să te porti cu  niste persoane.

Nu sunt atât de tare precum credeam. Aici am ajuns singură si nu plec singură. Mi-au intrat în suflet. M-au invatat sa cresc, si cu bune, și cu rele.”, a spus Lucianna Vagneti în cadrul Consiliului.

– Știre inițială –

Ca de fiecare dată, și în această săptămână, show-ul Survivor România a transmis emoții telespectatorilor. În ediția de luni, de pe data de 20 martie, proba de imunitate a fost câștigată de echipa Războinicilor. Ulterior, membrii tribului roșu i-au nominalizat pe Ada și Kamara.

Mai departe, purtătorii colanului de imunitate, Remus și Bianca, au fost nevoiți să rostească două nume. Astfel, nominalizările lor au fost Ionuț Iftimoaie și Mihai Zmărăndescu.

În ediția de marți, de pe data de 21 martie, Faimoșii și-au luat revanșa și au reușit să-i învingă pe Războinici, câștigând cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii. Prin urmare, albaștrii s-au văzut obligați, la rândul lor, să se nominalizeze între ei.

În urma votului colectiv, Războinicii au votat-o pe Lucianna Vagneti. În schimb, purtătorii colanului de imunitate, Dan Ursa și Alexandra Porkolab, au decis să-i scoată în față pe Robert Moscalu și pe Andrei Krișan.

Citește și Eliminare fulminantă la Survivor România. Cine spune adio competiției din Dominicană. „Nu cred!”!

Lucianna Vagneti a parasit Survivor Romania
Lucianna Vagneti a parasit Survivor Romania

Conflict de proporții între membrii tribului albastru

În ediția de luni, de pe data de 20 martie, Alin Chirilă, a fost luat captiv de către Faimoși, considerându-l un rival de temut. Cu toate acestea, membrii tribului albastru au reușit să se impună și să câștige primul joc de imunitate al săptămânii.

În timpul probelor, Andreea Moromete, care era prietenă cu Alin, a mărturisit că Războinicul a dezamăgit-o. În plus, concurenta a spus că echipa funcționează mult mai bine fără el.

„A fost o senzație genială, să-l văd pe Alin în partea cealaltă. Eu am conștientizat mai tare cât de toxic este el ca om, în momentul în care nu a mai fost în echipa noastră și am văzut cum e fără. Oricum îmi puneam semne de întrebare în privința lui.”, a spus Andreea Moromete.

„A băgat strâmbe între mine și Andreea.”, a adăugat și Alexandra Ciomag, care, la rândul său, și-a exprimat dorința de a nu-l mai vedea pe Alin Chirilă în echipa lor.

Cu toate că cele două și-ar fi dorit ca Războinicul să rămână la Faimoși sau chiar să părăsească jungla dominicană, acesta a fost salvat de Dan Ursa în ediția de marți, 21 martie. Războinicul și-a folosit simbolul albastru pentru a-l aduce înapoi pe colegul său.

Citește și Vica Blochina este devastată: ce decizie radicală a luat fiul ei, Edan. Totul s-a întâmplat după Survivor România!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...