Elevă, bătută în clasă de un profesor până a murit. Scena s-a petrecut de față cu ceilalți copii

Eleva batuta in clasa de un profesor, pana a murit. Scena s-a petrecut de fata cu ceilalti copii

Elevă bătută în clasă de un profesor, până a murit. Copila care avea doar zece ani a fost bătută fără milă de dascăl fiindcă greșise două probleme la matematică. Cazul îngrozitor a avut loc în China, în orașul Guangyuan. Micuța era elevă la școala primară de acolo.

Eleva a fost bătută în clasă de profesor, până a murit. Totul s-a petrecut rapid

Zhang a fost umilită în fața întregii clase. Aceasta a fost lovită peste palme și apoi obligată să stea în genunchi timp de patru minute. Din cauza faptului că cea mică era vizibil amețită, bunica ei și profesorul au dus-o la spital de urgență. La scurt timp, eleva a murit.

Se pare că victima mai avea o soră în clasă, care a participat stupefiată la incident. Aceasta a declarat că Zhang a fost la un pas să leșine în timpul bătăii. Bunica celei mici a mai declarat că eleva era îngrozită de profesorul ei de matematică. Acesta ar fi obișnuit să îi bată des pe elevi. Totuși niciodată profesorul nu a bătut o elevă până a murit.

Profesorul de matematica e agresiv cu toti elevii

Profesorul de matematica e agresiv cu toti elevii

Elev din Brașov, bătut de profesor pe timpul recreației

Și în România există cazuri similare de violențe fizice în instituțiile de învățământ. În urmă cu un an, un elev de 12 ani a fost bătut de profesor pentru că a lovit un cățel.

Băiatul le-a povestit părinților că singurul lucru pe care l-ar fi făcut este că a aruncat un ghemotoc de hârtie spre cățeluș. Profesorul a venit cu o altă variantă: elevul de clasa a șasea ar fi lovit animalul cu piciorul, iar când colegii i-au spus că profesorul l-a văzut a răspuns că nu-i pasă de el. Și nu doar atât, acesta a folosit o poreclă jignitoare. Tatăl băiatului, oier de meserie, susține că fiul lui iubește și îngrijește animalele de la stână.

De asemenea, părinții au făcut plângere la poliție profesorului.

„Din punctul meu de vedere nu există justificare, nicio justificare, pentru agresiune. Copiii de astăzi, dacă sunt agresați de profesori, ei vor crește în ideea că agresiunea este o variantă, ceea ce mie mi se pare extraordinar de grav.”, spunea inspectorul școlar din Brașov

În școală a avut loc o anchetă internă, care a stabilit în ce măsură este vinovat profesorul reclamat și dacă se impune sancționarea lui. Cazul a fost cercetat însă și de Poliție, pentru că părinții au depus plângerea împotriva dascălului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI