Elena Udrea rupe tăcerea. Fostul ministru lansează acuzații grave din spatele gratiilor. „Nu mă feresc să îi dau numele”

Mihnea Tălău, Coteț Alexandru 30.03.2023, 20:42
Elena Udrea rupe tăcerea. Fostul ministru lansează acuzații grave din spatele gratiilor. „Nu mă feresc să îi dau numele”

Într-un interviu acordat din spatele gratiilor, Elena Udrea a relatat un episod în care un fost coleg de partid și de guvern, a sărbătorit cu șampanie anunțul că fostul ministru se va duce la închisoare. Ea a precizat că este vorba de Adriean Videanu.

Videanu a sărbătorit cu șampanie arestarea Elenei Udrea

Elena Udrea i-a povestit Ancăi Alexandrescu, autoarea interviului, cum a aflat de faptul că Videanu s-a bucurat la anunțul arestării sale.

Redăm dialogul prezentat la Realitatea TV:

E. Udrea: Mi s-a și spus că dl. Videanu a sărbătorit arestarea mea la câteva zile cu șampanie. Eu ii doresc tot binele, chiar tuturor colegilor le doresc să fie bine. Eu n-am o problema ca ei sunt …

A. Alexandrescu: De unde știți ca a sărbătorit arestarea dvs ?

E. Udrea: De la persoane care erau de fața și au auzit discuțiile.

A. Alexandrescu: Dar de ce s-ar bucura Videanu că ați fost condamnata?

E. Udrea: Nu știu, va trebui să-l întrebăm pe dânsul daca are vreun motiv de bucurie ca eu sunt in pușcărie.

A. Alexandrescu: l-ați deranjat cu ceva? L-ați supărat cu ceva, i-ați încurcat afacerile?

E. Udrea: Nu. Cred ca afacerile nu i le-am încurcat. Ma rog. Nu știu. O sa vedem, nu fac speculații. Adică pe mine nu mă interesează, dânsul are o problemă cu asta. Tot in presa am citit că dânsul bea șampania aceea nu singur, ci chiar in prezenta unei doamne judecător, mie mi se pare extrem de nepotrivita situația, daca așa s-a întâmplat, pentru că doamna judecător este din dosarul lui de la Înalta Curte. Vorbesc de dna. judecător Alina Ilie, nu mă feresc să-i dau numele, dansa cred ca a si ieșit la pensie, care apare in toate dosarele lui Videanu, cunoscându-l bine, probabil si-a dat seama că e nevinovat si l-a si achitat.

Replica lui Videanu

Într-o replică prin telefonul mobil, Adriean Videanu a transmis că nu este în țară.

„Atât vreau să vă spun: mă rog zi pentru sănătatea Elenei! În rest, nu comentez abeerații! Vă rog să considerați că acesta este punctul meu de vedere!”, a declarat Videanu.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...