Elena Udrea, reacție neașteptată când a fost întrebată dacă fetița ei va urma o carieră în politică. Ce detaliu a ieșit la iveală

Elena Udrea, reacție neașteptată când a fost întrebată dacă fetița ei va urma o carieră în politică

Zi importantă pentru Elena Udrea și partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov! Cei doi și-au botezat, vineri, 20 septembrie, fetița la Mănăstirea Cașin din Capitală. Ei s-au pregătit ca la carte pentru acest eveniment special și i-au avut alături pe cei mai importanți oameni din viața lor. Cu acest prilej, Elena Udrea a răspuns curiozităților legate de viitorul micuței sale, Eva Maria.

Elen Udrea și Adrian Alexandrov: “Am fost emoționați”

A fost o zi plină de emoții pentru Elena Udrea și iubitul ei, Adrian Alexandrov! După revenirea din Costa Rica, cei doi și-au creștinat fetița în România, așa cum își dorea Elena.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au creștinat fetița. Botezul a avut loc la Mănăstirea Cașin

Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au creștinat fetița

Evenimentul a avut loc la Mănăstirea Cașin din Capitală, acolo unde Elena Udrea și Adrian Alexandrov i-au avut alături pe cei mai importanți oameni din viața lor.

Pentru ceremonia religioasă, fostul ministru al Turismului a purtat o rochie realizată de nașa fetiței sale, designerul Dana Budeanu. După slujba religioasă, fetița Elena Udrea a schimbat ținutele și a îmbrăcat o creație Cătălin Botezatu.

”Rochița ei (cea pe care a îmbrăcat-o după creștinare) este de la Cătălin Botezatu. Îmi doresc din tot sufletul ca toată viața ei să trăiască în voia lui Dumnezeu. Să fie înconjurată de iubire și la rândul ei să ofere iubire”, a spus Udrea la ieșirea din biserică, potrivit publicației Click!.

”Am fost emoționați. Nu a fost ușor în momentul în care a băgat –o în cristelniță”, a spus Alexandrov.

Designerul Dana Budeanu este nașa fetiței Elena Udrea. Botezul a avut loc vineri la Mănăstirea Cașin

Designerul Dana Budeanu este nașa fetiței Elena Udrea

Elena Udrea, reacție neașteptată când a fost întrebată dacă fiica ei va urma o carieră în politică

Elena Udrea nu a scăpat nici de întrebările ziariștilor. Ea a fost întrebată inclusiv dacă fetița ei se va politician.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au creștinat fetița. Botezul a avut loc la Mănăstirea Cașin

Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au creștinat fetița

”Poate reușește ea unde am pierdut eu acum cinci ani. Da, să rămână acasă. Eu am promis că o aduc aici, încă de când era în burtică. Am sperat până în ultima clipă că acest botez va avea loc aici și Dumnezeu ne-a ajutat și s-a întâmplat”, a declarat Udrea, conform click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI