Elena Udrea, primele imagini și declarații de la botezul fiicei sale. Cum și-a făcut ea apariția la biserică. Foto

bogdan 20.09.2019, 15:05
Elena Udrea, primele imagini și declarații de la botezul fiicei sale. Cum și-a făcut ea apariția la biserică. Foto

Revenită din Costa Rica, Elena Udrea și-a îndeplinit una din marile dorințe, aceea de a-i face botezul fiicei sale în România. Mănăstirea Cașin a fost aleasă de Elena și partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov, pentru ceremonia de creștinare a micuței Eva Maria. Pentru această zi, fostul ministru al Turismului a ales o rochie crem făcută de un designer român. Elena Udrea a făcut primele declarații despre evenimentul important pe care îl trăiește acum.

Cum a arătat Elena Udrea la botezul fiicei sale

Vineri, 20 septembrie, reprezintă o zi importantă pentru Elena Udrea și partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov.

Cei doi și-au creștinat fetița la Mănăstirea Cașin în prezența familiilor și a apropiaților.

Așteptați de ziariști, Elena Udrea a făcut primele declarații, înainte de a intra în biserică, despre botezul micuței lor, Eva Maria.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au creștinat fetița. Botezul a avut loc la Mănăstirea Cașin
Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au creștinat fetița

„Este cel mai important moment din viața mea, după cel în care am născut-o pe ea”, a declarat fostul ministru al Turismului.

„Am sperat tot timpul și m am rugat să se întâmple asta”, a spus ea cu privire la faptul că a reușit să facă botezul fetiței în țară.

”Are o rochie de prințesă pentru că mi-aș dori să rămână o prințesă toată viața. Am ales data de astăzi pentru că acum fix un an o nășteam.

Am așteptat să se facă ora 14.00, ora României, pentru că atunci se deschid cerurile și am așteptat acasă acest moment special. (…) Am sperat până în ultima clipă că acest botez va avea loc aici și Dumnezeu ne-a ajutat și s-a întâmplat.”, a declarat Elena Udrea, înainte de intrarea în biserică pentru creștinarea micuței Eva Maria.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au creștinat fetița. Botezul a avut loc la Mănăstirea Cașin
Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au creștinat fetița. Foto: Mediafax

Elena Udrea a ales pentru ceremonia religioasă de la botez o rochie făcută de Dana Budeanu, este vorba despre o ținută de culoare crem. Micuța ei, Eva Maria, a purtat o rochie albă simplă.

La eveniment, cei doi i-au avut aproape pe cei mai apropiați oameni din viața lor.

 

Urmăriți Impact.ro și pe