Elena Udrea, dată de gol de o altă blondă celebră. Cum a ajuns cunoscută, de fapt. „Ea ştie unde le-a exercitat”

Andra Daoud 06.07.2022, 21:39
Elena Udrea, dată de gol de o altă blondă celebră. Cum a ajuns cunoscută, de fapt. „Ea ştie unde le-a exercitat”

Numele Elenei Udrea este pe buzele multora în ultima vreme, mai ales de când fostul ministru al Turismului a ajuns din nou la închisoare. După ce a fost condamnată definitiv la 6 ani de detenție, Elena Udrea a intrat în atenția polițiștilor și a presei, cu atât mai mult cu cât a plecat din țară chiar înainte de punerea în aplicare a pedepsei. Udrea nu a devenit însă doar subiect de presă, ci și de glume, într-un monolog al unei alte blonde cunoscute.

Ce spune o altă blondă celebră despre Elena Udrea

Raluca Guslicov, actrița pe care publicul o cunoaște din serialul „Trăsniții”, s-a reinventat după terminarea producției de la Prima TV. Artista s-a orientat către muzică, dar nu a renunțat la marea ei iubire, teatrul. În curând urmează să aibă loc premiera unui nou spectacol, în care Raluca Guslicov o va interpreta pe Marilyn Monroe și în care va avea un monolog despre blonde. Actrița a vorbit recent despre blondele celebre din România, printre care și Elena Udrea, într-un interviu pentru EGO.ro.

„Revenind la blonde, cred că în România sunt foarte multe, începând cu cea despre care vorbeam, chiar dacă este unde este, a arătat prin multe acte pe care le-a avut în politică și rolul pe care l-a manifestat, Elena Udrea, eu zic că a ajuns undeva. Tot datorită insistențelor, dar ea știe unde le-a exercitat.”, a spus actrița din „Trăsniții”.

Raluca Guslicov a făcut aluzie și la faptul că Elena Udrea se află în prezent în penitenciar, ba chiar a făcut o paralelă cu Marilyn Monroe, al cărei personaj îl interpretează într-un nou spectacol la teatru. Actrița a spus, mai în glumă, mai în serios, că ambele blonde au avut parte de câte un președinte.

„Este adevărat că nu voi fi în sine Marilyn Monroe, o să am un monolog despre blonde, ele fiind stigmatizate și considerate mai puțin dotate, deși eu spun că sunt foarte multe blonde în România care și-au arătat valoarea, mai ales din punct de vedere intelectual. Prima glumă din monologul meu este foarte interesantă, după ce cântă ‘Happy birthday Mr. President’ Marilyn Monroe spune că există și în România o blondă care avea președintele ei, dar s-a încins prea tare și acum se răcorește un pic.”, a mai spus actrița.

Elena Udrea, data de gol de o alta blonda celebra. Cum a ajuns cunoscuta, de fapt
Actrita Raluca Guslicov

Diferența dintre actorie și muzică

Actrița a mai povestit că în urmă cu mai mulți ani și-a încercat norocul și pe plan muzical și a început să cânte într-o trupă de muzică populară. Nu a reușit însă să își construiască o carieră pe cont propriu, însă muzica este foarte apropiată de sufletul ei, datorită relației speciale pe care o are cu publicul.

„La muzica populară ți se spune să mai mergi pe la mese. Am început să am relația aceasta cu publicul, care este mult mai strânsă ca la actorie. La actorie stai undeva pe o scenă și distanța dintre tine și public este mult mai mare. Aici ai contact cu el, este adevărat că ai reacții și plăcute și neplăcute, dar întotdeauna te ajută foarte tare.

Îți dă o energie ca să faci actul artistic mult mai plăcut, mai intens. M-am apucat de muzică acum, cânt și cover-uri internaționale, muzică ușoară și partea de cabaret, care mie îmi place foarte tare. Se pupă puțin cu teatrul unde sunt.”, a mai spus actrița.

Urmăriți Impact.ro și pe