Elena Udrea a primit verdictul. Nu se aștepta la vești teribile în închisoare, judecătorii au decis

Badea Violeta 25.06.2022, 18:42
Elena Udrea a primit verdictul. Nu se aștepta la vești teribile în închisoare, judecătorii au decis

Anunț de ultim moment despre Elena Udrea. Fostul ministru al Turismului are parte de încă o veste extrem de proastă, după ce a fost extrădată și a ajuns în Penitenciarul de Femei Târgşorul Nou. Aceasta nu se aștepta la o asemenea decizie din partea judecătorilor. Iată ce a aflat fosta blondă de la Cotroceni!

Anunț de ultimă oră despre Elena Udrea! Ce au decis judecătorii

După ce a ajuns la finalul mandatului de ministru al Turismului, Elena Udrea s-a decis să investească într-o afacere, astfel a cumpărat 50% din acţiunile societăţii „Băi Boghiş SRL”.

Staţiunea balneoclimaterică Boghiş Băi se află în judeţul Sălaj, iar hotelul şi bazinele au fost renovate, la scurt timp după ce afacerea a fost preluată de către fosta blondă de la Cotroceni. Investiția a început să dea rezultate, locația fiind vizitată de numeroși turiști.

Totuși, Elena Udrea nu a reușit de una singură, ci împreună cu Elena Stanca, soția de atunci a fostului prefect de Sălaj și general de Securitate, Viorel Stanca, și cu fiica acestora, Nadine.

Cunoscută și sub numele de Lia Stanca, Elena Stanca a avut probleme cu legea, fiind trimisă în judecată de procurorii din Sălaj, pentru evaziune fiscală, prejudiciul fiind de un milion de euro. În prezent, procesul este la Tribunalul Sălaj, la un termen de judecată intermediar.

Relația dintre Elena Udrea și Lia Stanca a început să scârțâie după ce au apărut zvonuri conform cărora se încerca o preluare forțată a patrimoniul imobiliar al stațiunii.

Potrivit magistraților de la Curtea de Apel Cluj, operațiunea ar fi fost gândită prin intermediul unor împrumuturi gestionate și cesionate de fiica Liei Stanca, Nadine Stanca, potrivit spynews.ro.

Statiunea Baile Boghiș reprezinta prima afacere in care fostul ministru a investit sume importante de bani
Statiunea Baile Boghiș reprezinta prima afacere in care fostul ministru a investit sume importante de bani

Societatea Băi Boghiş, patronată de Elena Udrea, a intrat în insolvență

De curând, judecătorii au decis ca societatea comercială Băile Boghiș SRL, condusă de Elena Udrea și Lia Stanca, să între în insolvență. Astfel, fosta blondă de la Cotroceni, aflată în închisoare, mai primește o veste teribilă.

„Dispune dizolvarea debitorului persoană juridică. Dispune ridicarea dreptului de administrare al debitorului. Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitorul are deschise conturi să nu dispună de sume fără un ordin al lichidatorului judiciar.

Lichidatorul judiciar va comunica de urgenţă băncilor instituirea acestei interdicţii”, se arată în verdictul magistraților, conform celor de la spynews.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...