Elena Udrea a captat toate privirile cu ultima ei apariție! Cum a putut să iasă din casă. Foto

Diana Radu 20.01.2020, 19:50
Elena Udrea a captat toate privirile cu ultima ei apariție! Cum a putut să iasă din casă. Foto

Elena Udrea a fost surprinsă recent într-o ipostază neașteptată. Fostul ministru al Turismului a întors toate privirile cu ultima sa apariție în public. Cum a fost surprinsă Elena Udrea în oraș alături de soțul său? Se pare că blondina nu a renunțat la hainele și la accesoriile de lux.

Elena Udrea la piaţă cu geanta de 5.000 de euro și cu accesorii de lux

Fosta politiciană a fost surprinsă de reporterii de la Click.ro  la o piață din Nordul Capitalei îmbrăcată cu o haină de blană, pantofi cu toc și cu o geantă Hermes Birkin, în valoare cu câteva mii de euro. Se pare că Udrea a păstrat și-a păstrat „obiceiurile” vestimentare de pe vremea când era ministru al Transportului.

Udrea s-a îndreptat spre tarabele cu fructe şi legume, unde a analizat marfa cu atenţie, apoi a cerut să îi pună într-o punguţă mai multe legume. Apoi s-a oprit şi la fructe. Fostul politician şi-a cumpărat struguri, kaki,  pomello, mango, portocale, banane şi mere. Elena chiar a testat din plin calitatea fructelor, mirosindu-le şi pipăindu-le.

 

elena udrea, accesorii de lux, piata
Cum a fost surprinsă Elena Udrea în oraș. Accesorii de lux, chiar și când merge la piață. Sursă foto: Click

Elena Udrea își trăiește viața liniștită în România alături de fiica sa și de logodnicul său, după ce a scăpat de problemele cu justiția. Udrea a fost dată în judecată în anul 2018 în dosarul Gala Bute pentru fapte de corupție, luare de mită și abuz în seviciu, toate comise pe vremea când a fost ministru al Transporturilor. Însă, pentru a scăpa de condamnarea de 6 ani și kumătate de închisoare, aceasta fugist în Costa Rica. Acum s-a stabilit împreună cu micuţa Eva Maria şi cu mama sa, Maria Veliceasa, în casa din Corbeanca deţinută de iubitul ei.

Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare.  Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut că ea să vină pe lume în libertate…”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe