Elena Merișoreanu nu se plânge de bani. Ce pensie are artista. Suma care îi intră lunar pe card

Mihnea Tălău 19.11.2022, 21:10
Elena Merișoreanu nu se plânge de bani. Ce pensie are artista. Suma care îi intră lunar pe card

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară, Elena Merișoreanu, a adunat o comunitate impresionantă de fani care o apreciază și îi ascultă melodiile. Mulți, însă, au fost curioși să afle ce pensie primește aceasta, și cum își gestionează veniturile obținute după ani de muncă în industria muzicală.

O pensie mulțumitoare pentru traiul de zi de zi

Elena Merișoreanu a divulgat, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune TV ce pensie primește lunar de la stat. Ea a mărturisit că este extrem de mulțumită de suma pe care îi revine și că se descurcă de minune cu acești bani. Artista a declarat că primește o sumă mulțumitoare, mai exact 5.000 de lei. Ea a spus că nu are de ce să se plângă de această sumă, întrucât trăiește o viață liniștită din banii pe care îi încasează lunar.

„Ne-ar bate Dumnezeu să ne plângem, când alții trăiesc din 1.500-2.000 de lei. Pensia mea este de aproape 5.000 de lei”, a spus  artista.

Se schimba legea pentru Pilonul II de pensii. Noile reguli intra in vigoare de la 1 ianuarie 2024

Gestul făcut de Elena Merișoreanu

Mai mult decât atât, Elena Merișoreanu a vorbit deschis și despre investițiile sale financiare. Celebra cântăreață a dezvăluit că se implică activ în creșterea nepoților. În urmă cu ceva timp, interpreta de muzică populară a făcut un gest deosebit pentru nepotul cel mare și i-a cumpărat un apartament pe Calea Victoriei.

“Pentru ce muncesc? Să le dau și lor, deși celui mare i-am luat apartament pe Calea Victoriei. Are un serviciu la o firmă americană, la Microsoft, așa că își câștigă ei pâine. Dar tot mai zice: `mamaie, așa ceva…”, a mai spus cântăreața.

Îndrăgita cântăreață a avut la un moment dat o reacție dură la adresa colegilor săi de breaslă care se plâng de veniturile mici din partea statului. Aceasta susține că niciunul dintre ei nu ar avea motive să facă asta, deoarece oricum au venituri uriașe din concerte și evenimente.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...