EXCLUSIV

Elena Merișoreanu, mama de suflet a Anamariei Prodan, dezvăluiri neașteptate despre scandalul cu Reghecampf. „Ea încă îl mai iubește.” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 27.09.2022, 15:52

În timp ce atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghencampf, au umblat prin spitale sau pe la secțiile de poliție, după bătaia din stradă ce a avut loc între ei, în urmă cu câteva zile, Elena Merișoreanu, una dintre cele mai bune prietene  ale regretatei Ionela Prodan, mama impresarei, a declarat în exclusivitate pentru impact.ro că ea e sigură că cei doi încă soți își vor retrage plângerile și că Anamaria încă îl mai iubește pe tatăl copilului său.

Elena Merișoreanu, mama de suflet a Anamariei Prodan

Cunoscuta artistă, Elena Merișoreanu, cea care i-a devenit ca o a doua mamă Anamariei Prodan, după decesul bunei sale prietene, Ionela Prodan, a declarat în exclusivitate pentru impact.ro că reacția impresarei este una normală, pe care ar fi avut-o probabil  majoritatea femeilor înșelate în căsnicie. De asemenea, aceasta ne-a mai spus este convinsă că Anamaria Prodan încă îl mai iubește pe tatăl copilului ei.

„Sunt tare tristă, nu vreau să o sun, să-i trimit mesaj, știu prin ce clipe grele trece. L-a iubit și încă îl mai iubește. A fost provocată să aibă acea reacție.

O cunosc pe Anamaria de când era mică, am fost colegă cu mama ei. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar cred că se vor împăca, nu mă refer în căsnicie, ci ca părinți, au un copil și-și vor retrage plângerile. Eu i-am cunoscut pe amândoi altfel. Pe el îl critic pentru că a ridicat mâna asupra ei, asupra unei femei. Reacția pe care ea a avut-o vizavi de partenera lui e justificată, orice femeie ar fi procedat așa. Eu îi rupeam părul din cap și o terminam. Ei și-au clădit un imperiu. Căsnicia s-a destrămat că stăteau separați, iar el și-a făcut altă relație. Ea a fost cea trădată. Când au băgat divorțul, ea era însărcinată. Am fost criticată groaznic că i-am luat apărarea.

Ana din primii ani de liceu a rămas fără tată. S-a apărat și ea cum poate. Fiica mea a vorbit cu ea, e supărată, bulversată, trebuie să plece din țară. Ceea ce s-a întâmplat, cu bătaia, e o mare pată asupra lor”, ne-a spus aceasta.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

„Bebeto a început să plângă”

Artista ne-a mai povestit că ultima oară când l-a văzut pe fiul celor doi soți, acesta s-a cuibărit în brațele ei și a început să plângă.

„Bebeto, ultima oară când ne-am văzut, a pus capul  pe mine și a început să plângă. M-a impresionat, el e un copil, nu realizează de ce s-a întâmplat asta. Copiii la școală sunt răi. El e arătat cu degetul la școală, e un copil traumatizat. Păcat că s-a ajuns aici”, a completat aceasta.

Ce spune despre relația dintre mamele celor doi soți

Elena Merișoreanu nu ne-a ascuns nici faptul că Ionele Prodan a făcut tot ce a putut pentru a-și ajuta ginerele și că la moartea sa, mama lui Reghe nu s-a dezlipit de lângă sicriu:

„Eram ca două surori cu Ionela, știam prin câte a trecut. A avut atâtea necazuri, a rămas văduvă. Ana a fost rebelă, un copil de bani gata. Dar prin munca lor au realizat un imperiu, trist că s-a ajuns aici.

Am rămas mama ei de suflet, am fost cam la toate evenimentele din familie. Pe el l-am cunoscut la ei acasă. Pe tatăl lui, când era director la liceu. Mama lui a trecut prin clipe grele, bine că acum e bine. Mama lui Reghe nu s-a dezlipit de la priveghi de catafalcul Ionelei Prodan. A stat tot timpul acolo.

Când el a candidat la Târgoviște, mama ei ne-a adunat pe toți cântăreții, a luptat mult pentru el”.

Urmăriți Impact.ro și pe