Elena Marin, o bună actriţă sau atacată pe nedrept? Iubitul concurentei de la Survivor 2021: „Scoate ce e mai rău din oameni”

Ioana Bucur 15.06.2021, 17:22
Elena Marin, o bună actriţă sau atacată pe nedrept? Iubitul concurentei de la Survivor 2021: „Scoate ce e mai rău din oameni”

Măștile încep să cadă, pe rând, în competiția din Republica Dominicană. Elena Marin, o bună actriță sau atacată pe nedrept? Iubitul concurentei de la Survivor 2021 dă cărțile pe față despre comportamentul recent al Faimoasei.

Elena Marin, o bună actriţă sau atacată pe nedrept?

Care este, de fapt, adevărul: Elena Marin, o bună actriță sau atacată pe nedrept? Rămasă singură împotriva tuturor, Faimoasa a izbucnit în lacrimi la Survivor, după ce a fost acuzată de colegi că este falsă. Cu toate că, până acum, a reușit de fiecare dată să facă față tuturor certurilor în care a fost implicată, se pare că oboseala, stresul, foamea și lipsa unui sprijin în propria echipă și-au spus cuvântul. Coregrafa a cedat nervos, recunoscând că nu mai suportă și că își dorește să fie lăsată să spună tot ce are pe suflet.

„Nu mai suport, vreau să spun ce gândesc, să fiu lăsată să vorbesc. Vreau să ajung în finală, dar e greu singură”, a spus Elena Marin, în cea mai recentă ediție Survivor România 2021.

La mii de kilometri distanță, logodnicul ei privește neputincios suferința Elenei. Invitat la emisiunea lui Teo Trandafir, Andrei a explicat comportamentul Faimoasei.

„E foarte greu, mai ales pentru o femeie. Ea e defensivă mereu, ea nu atacă, nu e ofensivă. Dar nu permite glume. O felicit că stă singură… Decât să stea cu nişte bărbaţi care vorbesc cu „băi” e mai bine aşa. Nimeni nu e perfect. Ea e foarte puternică, mereu i-am zis asta”, a spus Andrei, iubitul Elenei Marin, la Teo Show.

Mai mult, el a dezvăluit că ceilalți membri ai echipei Faimoșilor și-au schimbat strategia și nu mai vorbesc urât despre ea în fața camerelor de filmat. În momentul în care nu se mai înregistrează, lucrurile stau cu totul altfel:

„În ultima vreme, strategia s-a schimbat. Colegii nu mai vorbesc urât de Elena pe faţă, dar când camerele se închid nu o mai încurajează, din contră. Părerea mea de telespectator este că Survivor îi transformă, acolo eşti într-o bulă, nu îţi dai seama cum ai gândi în mod normal. Survivor scoate ce e mai rău din oameni. Eu sunt foarte mândru de ea”, a mai povestit Andrei.

Elena Marin, o bună actriţă sau atacată pe nedrept
Elena Marin

„S-a victimizat aiurea”

Aleasă favorita publicului, fericirea Elenei Marin a fost umbrită de un moment de panică. Faimoasa a cerut ajutorul medicului, după ce a avut o sângerare nazală.

„Domnul Dan, îmi curge sânge din nas, puteți anunța pe cineva, vă rog? Da, m-am șters la nas și după aia am văzut că am sânge”, a spus Elena Marin, la Survivor 2021.

Scena nu l-a impresionat pe un fost coleg de la Faimoși. Cucu de la Noaptea Târziu a reacționat imediat pe contul său de Instagram, unde le-a spus internauților părerea sa. Solistul a declarat că Faimoasa a exagerat și s-a „victimizat aiurea”:

„Mi se pare că a exagerat puțin, mi se pare că treaba cu sângele din nas și toate cele.. A fost puțin exagerată și s-a victimizat aiurea pentru că mie mi se pare că e o fată foarte mișto, care aduce puncte echipei, doar că uneori se folosește de anumite lucruri din astea de empatie a publicului, care depășesc puțin limita.

Am înțeles treaba că e de atâtea luni, știu că e de atâtea luni și empatizez mult cu oamenii care sunt acolo de atâtea luni. Toată treaba de aseară, de la consiliu, a fost puțin exagerată”, a declarat Cucu de la Noaptea Târziu pe contul lui de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...