Elena Marin, avansuri indecente la Survivor 2021. Ce nu va face niciodată concurenta

Ioana Bucur 17.05.2021, 23:50
Elena Marin, avansuri indecente la Survivor 2021. Ce nu va face niciodată concurenta

După cinci luni în Republica Dominicană, departe de familie, prieteni și confortul de acasă, atmosfera pare de nesuportat pentru concurenții show-ului de la Kanal D. Elena Marin, avansuri indecente de la Survivor 2021. Ce nu va face niciodată.

Elena Marin, avansuri indecente la Survivor 2021

Pentru Elena Marin, experiența Survivor 2021 este, probabil, încercarea vieții ei. Dansatoarea Andreei Bălan nu a avut de suportat doar condițiile grele din concurs și traseele din ce din ce mai dificile, ci și conflictele ce par fără final cu unii dintre coechipierii săi. De la mii de kilometri distanță, cei care țin la ea știu exact care îi este cel mai mare obstacol în calea câștigării marelui premiu: încrederea în sine. „Trebuie să înveţe să răspundă cu bădărănie la bădărenie, dacă va fi nevoie”, o dă de gol una dintre bunele ei prietene.

„Are prea mult bun-simţ. Atunci când nu răspunzi bădărăniei şi bădărănismelor cu bădărănisme, rişti să fii luat drept prost. E ceea ce se întâmplă şi în cazul Elenei Marin. Cei ce tac sunt luaţi de proşti”, a declarat pentru Playtech.ro, sub acoperirea anonimatului, una dintre cele mai bune prietene ale Elenei Marin.

Apropiații concurentei se gândesc cu îngrijorare la presiunile uriașe ce se pun asupra ei, mai ales din partea celor din tabăra Faimoșilor. Prietena Elenei Marin a vorbit și despre unele avansuri indecente la Survivor 2021, amintind un moment șocant, în care Andreei Antonescu i s-a cerut, mai în glumă mai în serios, să facă topless.

„Dacă unei vedete de calibrul Andreei Antonescu i s-a cerut, aproape de la obraz, să facă topless, atunci ne putem gândi cu destulă lejeritate la ce i s-o fi cerut pe faţă Elenei să facă. Numai ea ştie, săraca, prin ce trece. În ziua de azi, bărbaţii nu mai sunt ce erau odată, nu mai au, cei mai mulţi dintre ei, acel sentiment al onoarei, ca altădată. În competiţia asta, s-a văzut deja, se apelează la diverse mijloace de supravieţuire care nu mai ţin cont de nimic, nici de diferenţa de sexe, nici de putere, nici de vârstă”, a precizat aceeaşi prietenă.

Iubitul Elenei Marin de la Survivor, adevarul despre Zanni. Ce face concurentul cand camerele nu il filmeaza (exclusiv)
Elena Marin, la Survivor România 2021

Ce nu va face niciodată concurenta

În final, nu rezistența fizică va da câștigătorul, ci cea psihică, este de părere prietena Elenei Marin, care a dezvăluit și ce nu va face niciodată concurenta:

„Ea nu va ceda vreunui avans de tip erotic, fiindcă îi ştiu foarte bine sentimentele pe care le are pentru iubitul ei, Andrei, rămas în ţară”. Și acesta susține că femeia pe care o iubeşte i se pare neînfricată, inclusiv în ultima perioadă, în care accidentările şi nominalizările la eliminarea din concurs nu au ocolit-o.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...