Elena Lasconi, terorizată de un bărbat din Câmpulung. „Am înțeles că e proxenet”. Ce îi reproșează primăriței

Andra Daoud 07.09.2022, 08:47
Elena Lasconi, terorizată de un bărbat din Câmpulung. „Am înțeles că e proxenet”. Ce îi reproșează primăriței

Elena Lasconi are probleme cu un bărbat din orașul în care este primăriță. Acesta a oprit-o pe stradă și i-a adus acuzații grave, despre care primărița spune însă că sunt false. Fosta prezentatoare TV, care în prezent conduce administrația locală din orașul Câmpulung, a povestit ce i s-a întâmplat.

Elena Lasconi, hărțuită de un bărbat pe stradă

Elena Lasconi a renunțat, în urmă cu câțiva ani, la presă, pentru a se implica în politică. A candidat pentru postul de primar în orașul Câmpulung și a câștigat alegerile, însă din noua postură se confruntă și cu situații neplăcute. Elena Lasconi a recunoscut că se confruntă și cu critici din partea alegătorilor, însă lucrurile au degenerat recent. Primărița a fost protagonista unui episod care a determinat-o să ia atitudine și să apeleze la oamenii legii pentru a rezolva problema.

Totul a pornit de la un accident rutier petrecut în oraș, în care un tânăr și-a pierdut viața. Apropiații acestuia au învinuit-o pe primăriță pentru tragedie, iar un bărbat chiar a hărțuit-o pe stradă. Elena Lasconi a povestit, în cadrul unei emisiuni TV, că în timp ce se afla pe teren, a fost atacată de un bărbat, despre care ulterior a aflat că ar fi proxenet.

„Eram pe stradă, în calitate de primar, mă duceam să verific normele de igienă și traseele, la piață. Am auzit, aproape lângă mine, la centimetru, o mașină care a oprit brusc și niște urlete îngrozitoare, de la un individ despre care am aflat că este proxenet. Mi-a spus: ‘Fă, asfaltează străzile că din cauza ta mor oameni’ și apoi m-a scuipat. Am făcut plângere penală și este cercetat pentru ultraj. Partea adevărată este că, din păcate, a murit un om și că era pe motor.”, a povestit Elena Lasconi.

Elena Lasconi, terorizata de un barbat din Campulung. Am inteles ca e proxenet. Ce ii reproseaza primaritei
Elena Lasconi a fost atacata in timp ce se afla pe teren

Cum s-a petrecut accidentul

Elena Lasconi a mai spus că accidentul de motor s-ar fi produs din cauza vitezei și a teribilismului, nu pentru că administrația locală nu ar fi asfaltat străzile.

„Această reacție a venit după ce, în presă, a apărut un articol cu un titlu mare cum că un motociclist foarte tânăr a murit din cauza unui capac de canal. Știrea era total falsă, singurul lucru adevărat e că a murit un om și că era pe motor. Băiatul respectiv conducea cu 160-170 km/h, o viteză foarte mare, tras de o mașină.

O chestie aberantă și inconștientă. În zona în care s-a întâmplat nenorocirea nu sunt canale, dar ca să se ducă totul în spinarea mea și să inducă oamenilor că din cauza mea a murit un om, a apărut acest articol”, a mai declarat Elena Lasconi, într-o emisiune TV.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe