Elena Ionescu, la un pas să fie tunsă la chelie la Survivor România. Ce s-a întâmplat

Iancu Andreea 26.05.2020, 09:32

Competiția Survivor România se îndreaptă către un deznodământ, de vreme ce marea finală se va disputa pe 30 mai. Până atunci, concurenții se află în tensiune și continuă propriile războaie. Una dintre certuri o implică pe Elena Ionescu. Vedeta a intrat în conflict cu unul dintre competitori, iar asta a dus-o la un pas de a fi lăsată fără podoabă capilară.

Elena Ionescu, la cuțite cu Ghiță Balmuș

În primul rând, cel mai aprig dintre competitorii Elenei este Ghiță Balmuș. Bărbatul a fost eliminat din competiție, însă pare să nu fi reușit să ajungă la un numitor comun cu vedeta. Acesta obișnuia să o jignească pe Elena în timpul jocului, raportându-se la viața sa personală

Nu îți mai suport vocea asta, parcă ai fi la menstruație. E greu să stea cineva cu tine. Îl compătimesc pe cel care se încumetă. Eu când ies de aici, te tund cheală.

Ghiță Balmuș, atacuri dure la adresa Elenei Foto - wowbiz.ro
Ghiță Balmuș, atacuri dure la adresa Elenei
Foto – wowbiz.ro

Cum era să rămână cheală

La ieșirea din competiție, Ghiță Balmuș a explicat cum s-a ajuns în această situație. Bărbatul mărturisește că discuțiile dintre el și Elena erau un lucru obișnuit. Totuși, Ghiță se scuză explicând că acesta îi este felul. De asemenea, fostul Faimos a detaliat întreaga discuție creată în jurul părului Elenei.

Ei bine, la un moment dat, Elena  zicea că i-a crescut podoaba capilară foarte mult, că îi este foarte cald cu părul, ea chiar are mult păr pe cap. Și ne spunea că s-ar tunde cheală, că nu se mai suportă așa, fiindcă nu poate să se vopsească și să se aranjeze.

Discuția pare să fi evoluat de la o glumă. Deși Elena își dorea o schimbare pentru că îi era greu în competiție, Balmuș a exagerat din cauza nervilor.

Noi, la început, până să facă ea o asemenea afirmație, o dădeam pe caterincă, hai că te tunzi cheală, bla, bla. Apoi, eu, atunci, la nervi, când i-am aruncat în față acest lucru, într-adevăr, prin intonație, faptul că i-am zis că o să o fac zero în cap a sunat ca și o jignire, însă totul era într-un context. Sincer, nu am vrut să sune așa dur, era de fapt o discuție mai veche, care atunci a avut o altă conotație, a declarat Ghiță la Ștafeta mixtă, emisiune difuzată pe WOWbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...