Elena Ionescu, declarații surpriză despre noua ediție Survivor România. Ce spune acum despre Zannidache

Iancu Andreea, Anca Manolica 25.06.2021, 11:30
Elena Ionescu, declarații surpriză despre noua ediție Survivor România. Ce spune acum despre Zannidache

Câștigătoarea primului sezon Survivor România, Elena Ionescu, a făcut recent declarații surpriză despre noua ediție a competiției din Dominicană. În timp ce fanii emisiunii au început deja să lanseze pronosticuri în privința câștigătorului, fosta Faimoasă își spune părerea despre doi dintre concurenții de la care se așteaptă marele premiu. Elena Ionescu a făcut declarații neașteptate despre Zannidache, pe care îl vede printre cei mai buni, vedeta caracterizând-o și pe colega sa de breaslă, Elena Marin.

Fosta câștigătoare de la Survivor România, declarații surpriză despre noul sezon al competiției

Elena Ionescu a participat în prima emisiune Survivor România și a reușit să iasă învingătoare. Acum, cu cel de-al doilea sezon al competiției din Republica Dominicană în plină desfășurare, vedeta recunoaște că se uită cu sufletul la gură la cele două echipe. Aceasta a mărturisit că retrăiește fiecare clipă petrecută în junglă în timp ce urmărește traseele pe care le au de parcurs noii Faimoși și Războinici, pe care îi apreciază pentru determinare.

Trăiesc emoții uitându-mă acolo la ei, îmi doresc să câștige toți, pentru că știu cât de greu e pentru fiecare. E atât de greu să spui că unu-i mai bun ca celălalt, pentru că toți trăiesc în aceleași condiții foarte, foarte grele și știu ce înseamnă „Survivor” cu adevărat. Nu pot decât să fiu mândră de ei pentru că îi văd că se descurcă și se străduiesc să facă tot ce-i mai bun, a recunoscut Elena Ionescu, potrivit kfetele.ro.

Elena Ionescu, declarații surpriză despre Zannidache
Elena Ionescu, câștigătoarea primului sezon Survivor România

Ce spune Elena Ionescu despre Zannidache și Elena Marin

Pe măsură ce edițiile de la Survivor România se desfășoară, telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să afle cine va fi câștigătorul de anul acesta. Mulți dintre fanii emisiunii au început să dezvăluie pronosticuri, însă competiția poate fi imprevizibilă. Elena Ionescu a decis să vorbească despre Zannidache, dar și despre Elena Marin, doi dintre favoriții pentru câștigarea sezonului 2 al emisiunii Survivor România.

Fosta Faimoasă recunoaște că îl apreciază pe Zanni pentru ambiție și îndemânarea dezvăluite pe parcursul traseelor, însă nu poate să nu empatizeze și cu Elena Marin, cea care s-a confruntat cu momente dificile în competiție, asemănătoare cu cele prin care a trecut și Elena Ionescu în primul sezon din jungla din Dominicană.

E greu să dai un pronostic, e destul de greu să spui acum care dintre ei ar fi câștigător. Îmi place ambiția pe care o văd și îndemânarea pe care o are Zanni, îmi place și forța Elenei care tolerează anumite lucruri pe care de altfel le-am întâlnit și la mine în perioada în care am fost. Îmi place Albert, e un om așezat, care gândește, are o strategie bună. Fiecare are câte ceva în momentul de față. Sunt firi puternice toți cei care au rămas și nu prea știi care ar fi cel mai bun, a mai precizat vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...