Elena Ionescu de la Survivor, surprinsă noaptea, la ea acasă, cu un fost concurent. Și el este celebru

Iancu Andreea 13.08.2020, 15:58
Elena Ionescu de la Survivor, surprinsă noaptea, la ea acasă, cu un fost concurent. Și el este celebru

Câștigătoarea Survivor România și-a surprins fanii. Elena Ionescu a fost văzută alături de un fost concurent. Tinerii se aflau noaptea, acasă la vedetă. Uimirea a fost și mai mare când fanii au observat apropierea dintre cei doi.

Elena Ionescu, în compania unui bărbat celebru

Competiția Survivor a ținut cu sufletul la gură o mulțime de telespectatori. Deși este cântăreață, activând o perioadă în trupa Mandinga, Elena a devenit acum cunoscută pentru performanța sa. Și pentru că publicul știe despre ea că este o femeie singură, mulți și-au dorit să o cupleze cu alți colegi.

Recent, vedeta a fost văzută alături de Iancu Sterp, fostul său coleg de emisiune. Cei doi au fost finaliști în sezonul acesta și par să fi păstrat o relație apropiată. Bărbatul a fost văzut alături de Elena, noaptea, acasă la tânără. Foștii finaliști au fost surprinși destul de apropiați, lăsând fanilor semne de întrebare.

Elena și Iancu Sterp, împreună, acasă la finalistă
Elena și Iancu Sterp, împreună, acasă la finalistă

Ce și-au spus Elena și Iancu Sterp

Imaginile cu Elena Ionescu și Iancu Sterp au fost postate chiar de către Iancu, pe contul său de Instagram, într-un story. Bărbatul și Elena păreau să aibă o relație bună, iar fanii au observat chiar o apropiere neașteptată între cei doi. Foștii concurenți de la Survivor au petrecut împreună seara, alături de Culiță Sterp și Alexandru Bobicioiu.

Acum, admiratorii celor doi s-au gândit rapid că între Elena și Iancu Sterp ar putea fi ceva mai mult decât o prietenie. Totuși, nimeni nu are această certitudine. Deocamdată, cei doi par să se înțeleagă de minune, fiind extrem de glumeți în cadrul story-ului.

Elena: Ce cauți, mă, la mine acasă?

Iancu: Am venit să îți mănânc mâncarea

Elena: Ți s-a făcut fomiță?

Iancu: După ce mi-a furat trofeul de sub nas, acum îmi cântă melodia

Elena: Ți-l mai arăt din când în când dacă vrei

Iancu: Mi-l arăți și mie, te rog?

Elena: Ține-te, bravo. Dar ține-o mai pe rap așa. Poate te învață fratele tău

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...