Elena Gheorghe a rămas fără bonă. ”Noi nu ne descurcăm fără ea”. Ce s-a întâmplat cu femeia care avea grijă de copiii artistei

Diana Radu 07.11.2019, 16:26
Elena Gheorghe a rămas fără bonă. ”Noi nu ne descurcăm fără ea”. Ce s-a întâmplat cu femeia care avea grijă de copiii artistei

Elena Gheorghe este împlinită pe toate planurile, artista are o mulţime de fani şi o familie extrem de frumoasă. Însă, de curând cântăreața se confruntă cu o situație critică, a rămas fără bonă pentru cei doi copii ai săi: Nicholas și Amelie. Femeia care avea grijă de micuți și-a rupt piciorul, așa că Elena a trebuit să se descurce singură.

Elena Gheorghe se află în impas, a rămas fără bonă. Cum se împarte artista între cântări și copii?

Elena Gheorghe are probleme cu bona celor doi copii ai săi
Elena Gheorghe are probleme cu bona celor doi copii ai săi

Artista a devenit foarte atașată de femeia pe mâna căruia și-a lăsat cu cea mai mare încredere cei doi copii. Însă, ”doamna Ana”, așa cum îi spun aceștia, a trecut printr-un incident neplăcut în urma căruia și-a rupt piciorul. Din acel moment, cântăreaţa şi soţul ei, Cornel Ene, sunt în permanenţă cu ochii pe cei mici şi nu mai au nicio clipă de relaxare.

”Doamna Ana și-a rupt piciorul. Noi suntem dependenți de ea. Ne-a crescut și pe noi. Mulți cred că să ai bonă e o fiță, dar nu este așa. Noi nu ne descurcăm fără ea! Sigur, mă ajută și mama, și soacra, dar cu năzdravana de Amelie e greu sa te descurci. Plus ca Nicholas a crescut, trebuie să mă ocup și de el, să facem teme”, a povestit Elena potrivit Click.ro.

Având în vedere că doamna Ana trebuie să se refacă, familia Gheorghe plănuieşte să caute o nouă bonă care să îi ţină locul până se va face bine. ”Îmi mai trebuie o bonă, nu mă descurc. Nici nu mai știu de când nu am avut o vacanță. Asta e deja basm”, a povestit artista pentru aceeaşi sursă.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe