Elena Gheorghe a dat vestea cea mare. Fanii au felicitat-o deja pe rețelele sociale

Redacția IMPACT 17.05.2020, 19:36
Elena Gheorghe a dat vestea cea mare. Fanii au felicitat-o deja pe rețelele sociale

Elena Gheorghe este una din cele mai îndrăgite soliste din România. Românii o apreciază pentru eleganța și rafinamentul ei. Vedeta a anunțat duminică o veste mare. Despre ce este vorba?

Familia Elenei Gheorghe s-a mărit!

Cântăreața de muzică ușoară a venit duminică cu o veste mare. Familia ei s-a mărit și asta pentru că, spune chiar ea, s-a mai alăturat un membru. Elena Gheorghe nu a precizat însă despre ce copil este vorba, însă, potrivit mai multor publicații locale, aceasta i-ar fi dat tag în postarea respectivă unui coleg de trupă.

Inițial, fanii au crezut că este vorba despre copilul artistei, însă nu se știa despre aceasta că ar fi însărcinată.

„În familia noastră a sosit un nou membru? Ne bucuram din suflet că Sarah a venit pe lume sănătoasă.
Toate gandurile noastre pure, pline de iubire, se îndreaptă spre ea…
Viață plină de fericire îți dorim, suflet drag!”, a scris Elena Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

Fanii au felicitat-o instant și s-au bucurat de veste. Postarea a strâns sute de comentarii și peste 1000 de reacții.

Pe data de 1 august 2011 s-a căsătorit civil cu trombonistul Cornel Ene, fost membru al formației Mandinga. În decembrie 2011 a născut un băiețel, Nicholas Răzvan, iar pe 15 iulie 2017 a născut o fetiță, Amelie Nicole. Recent, artista a anunțat că acel concert pe care îl avea planificat, numit „Armana mea”, care se dorea a fi un show cu muzică armenească a trebuit să fie amânat din cauza pandemiei de COVID-19. Elena Gheorghe a anunțat că show-ul va avea loc pe data de 24 noiembrie, iar ca localiție, acesta va avea loc în Sala Palatului.

„Pentru ca am ati cerut sa vedeti concertul de la Sala Palatului din 2019, am postat pe contul meu de youtube piesa “Gura ta”.
In fiecare joi voi posta cate o piesa ca sa va puteti bucura de atmosfera si energia acelui concert.
Nu uitati ca anul acesta concertul este pe 24 noiembrie si daca vreti sa fiti acolo, eu va astept cu bratele deschise”, a scris Elena Gheorghe pe Facebook, în urmă cu două zile.

Urmăriți Impact.ro și pe