Elena Băsescu nu se mai oprește din slăbit. Ce se întâmplă cu fiica cea mică a fostului președinte

Ana Anitoiu 12.08.2022, 14:24

Elena Băsescu nu se mai oprește din slăbit. Fiica cea mică a fostului președinte al României, pe care l-a făcut bunic de trei ori, a ajuns aproape de nerecunoscut, la vârsta de 42 de ani.

Elena Băsescu, de nerecunoscut

Internauții au observat că Elena Băsescu a slăbit considerabil în ultima perioadă. Mezina fostului președinte al României a publicat recent imagini pe rețelele sociale în care se vede că a pierdut un număr semnificativ de kilograme. Eba este cunoscută pentru înclinația ei către sport și către un stil de viață sănătos.

Cu toate acestea, unii au speculat că scăderea ei în greutate din ultima vreme a avut de-a face și cu evenimentele neplăcute prin care a trecut familia ei. Fostul șef de stat a ajuns la spital, în urmă cu câteva luni, după ce a aflat că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis că a fost colaborator al Securității comuniste – decizie ce a dus la pierderea unor privilegii, printre care și cel referitor la locuința de protocol pe care o ocupa.

Alți internauți sunt de părere că Elena Băsescu ar fi exagerat cu intervențiile estetice pe care și le-ar fi făcut la nivelul feței. Aceștia consideră că Eba nu mai arată naturală la vârsta de 42 de ani.

Elena Basescu nu se mai opreste din slabit
Elena Basescu

Elena Băsescu, despre viața cu trei copii

Eba are trei copii: pe Sofia și Traian, din relația cu Bogdan Ionescu, alias Syda, și pe Anastasia, din relația cu Cătălin Tomată. În urmă cu doi ani, Elena Băsescu spunea că nu i se pare foarte dificilă viața ca mamă a trei copii.

„Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi, femeile, suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim”, a spus Elena Băsescu.

Eba a adăugat atunci că tatăl ei, fostul președinte al României, Traian Băsescu, este un bunic foarte implicat și că nepoții lui îl ascultă „doar dintr-o privire”. Fostul șef de stat și soția lui, Maria, obișnuiau să-și petreacă weekendurile alături de cei mici.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...