Elena Băsescu, apariție surprinzătoare în public. Ce face fiica fostului președinte de când e mamă singură

Ioana Bucur 02.08.2022, 11:44

De când a devenit mamă, fiica fostului președinte s-a retras din lumina reflectoarelor, însă a rămas destul de activă pe platformele de social media. Recent, ea a publicat câteva fotografii inedite, stârnind un val de reacții în rândul celor care îi urmăresc postările în mediul online. Elena Băsescu a făcut furori cu cea mai recentă apariție. Ce face bruneta de când e mamă singură.

Imagini surprinzătoare cu Elena Băsescu

S-ar putea spune că Elena Băsescu nu a avut noroc la capitolul dragoste, însă relațiile cu Bogdan Ionescu și Cătălin Tomată i-au oferit trei copii minunați ce îi umplu inima de fericire și cărora le dedică întreaga sa atenție.

Eba are 42 de ani, însă este într-o formă de milioane, așa cum se poate observa cu ușurință din fotografiile publicate de ea pe o platformă de social media. De când a rămas mamă singură, fiica fostului președinte și-a descoperit o nouă pasiune pe care o împărtășește și cu micuții.

Ca orice mamă, Elena Băsescu încearcă să profite din plin de vacanța de vară a copiilor, oferindu-le experiențe inedite care să se transforme apoi în amintiri frumoase alături de ea.

Traian Junior și Sofia – Anais sunt copiii săi din prima căsnicie, cu Bogdan Ionescu, în timp ce Anastasia a venit pe lume în timpul relației cu Cătălin Tomată.

Traian Junior și Sofia – Anais au fost plecați puțin din țară, bucurându-se de o excursie la Paris cu tatăl lor și noua sa soție și unde au vizitat chiar și celebrul Disneyland.

Aventurile au continuat și după ce s-au întors în România. Elena Băsescu și-a dus cei trei copii în Delta Dunării.

Elena Băsescu, apariție surprinzătoare în public. Ce face fiica fostului președinte de când e mamă singură
Elena Băsescu

A descoperit o nouă pasiune

În ultima perioadă, fiica fostului președinte și-a descoperit un nou hobby, postând și câteva imagini în mediul online. Este vorba despre un sport nautic ce sigur îi crește adrenalina. Cel care a inspirat-o a fost chiar nepotul ei, Radu, fiul Ioanei Băsescu.

Zilele trecute, Elena Băsescu a luat primele lecții de wakeboard pe Lacul Snagov.

Wakeboard-ul este o combinație de schi mautic și snowboarding. Practicantul folosește o placă scurtă de care îi sunt fixate picioarele și este tras pe apă cu ajutorul unei frânghii și a unei bare de prindere care îi permite să efectueze curbe, sărituri și diferite alte manevre.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...