Elena Băsescu a făcut furori când și-a dus copiii la școală. Cum a arătat fiica fostului președinte

Ioana Bucur 05.09.2022, 20:34
Elena Băsescu a făcut furori când și-a dus copiii la școală. Cum a arătat fiica fostului președinte

Au fost emoții mari și pentru vedetele din România care sunt părinți de elevi. Elena Băsescu a făcut furori când și-a dus copiii la școală. La 42 de ani, fiica fostului președinte a atras toate privirile celor prezenți cu ținuta aleasă pentru ceremonia de deschidere a noului an școlar.

Cum a apărut Elena Băsescu în prima zi de școală la celor trei copii

Emoții mari pentru elevii din România. Luni, 5 septembrie, trezirea s-a dat la primele ore ale dimineții, uniformele au fost îmbrăcate, ghiozdanele, puse în spate și, împreună cu familia, micuții au pornit mai mult sau mai puțin voioși spre reîntâlnirea cu învățătorii, profesorii și colegii de clasă.

Sunt momente trăite la intensitate mare și de părinții lor. Anul acesta, numărul vedetelor care și-au dus prichindeii la școală a crescut. Nelipsită de la acest eveniment important din viața oricărui copil a fost Elena Băsescu.

Fiica fostului președinte al României a fost o apariție spectaculoasă la colegiul privat la care studiază copiii ei, Traian Jr, Sofia Anais și Anastasia.

Destul de discretă în mediul online, Elena Băsescu a postat câteva imagini pe o platformă de social media. Fiica lui Traian Băsescu sigur a atras toate privirile celor din jur cu ținuta aleasă. Eleganța a fost cuvântul zilei, în cazul său. Eba a purtat o rochie neagră, mulată pe corp, până la genunchi, la care a adăugat o pereche de sandale cu toc. Machiajul a fost discret, natural, iar părul și l-a lăsat liber.

Elena Băsescu a făcut furori când și-a dus copiii la școală. Cum a arătat fiica fostului președinte

Fiica președintelui și-a descoperit o nouă pasiune

Sofia Anais, nouă ani, și Traian Jr, șapte ani, au venit pe lume în timpul căsniciei cu Bogdan Ionescu, cunoscut ca Syda, iar din relația cu omul de afaceri Cătălin Tomată a venit pe lume Anastasia, care are cinci ani.

A fost o vară plină pentru Elena Băsescu. De când este mamă singură, bruneta și-a descoperit o nouă pasiune de care a putut să se bucure împreună cu copiii săi.

Din imaginile postate pe platformele de social media, putem vedea că fiica fostului președinte s-a bucurat din plin de vacanța de vară. A făcut o excursie în Delta Dunării și s-a relaxat cu un nou hobby: wakeboard.

Wakeboard-ul a luat naștere prin combinația de schi mautic și snowboarding. Cel care practică acest sport trebuie să folosească o placă scurtă de care îi sunt fixate picioarele și este tras pe apă cu ajutorul unei frânghii și a unei bare de prindere care îi permite să efectueze curbe, sărituri și diferite alte manevre.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...