Elena Băsescu a apelat la o schimbare neașteptată de look. Cum arată fiica fostului președinte după noul tratament. Foto

Ioana Bucur 07.10.2022, 17:56

O prezență elegantă, Elena Băsescu a surprins cu una dintre cele mai recente apariții ale sale pe platformele de social media. În fotografia ce a făcut furori în mediul online, fiica fostului președinte pare că a trecut printr-o schimbare de look neașteptată. Cum arată Eba după tratementul de cinci stele prin care a trecut.

Elena Băsescu, schimbare neașteptată

De când a apărut în spațiul public, fiica fostului președinte a trecut printr-o serie de schimbări pe plan profesional, înlocuind statutul de fotomodel cu cel de membru al Parlamentului European. A fost soție, iubită, este mamă mândră, însă un singur lucru a rămas constant: abordarea sa în ceea ce privește modul în care se prezintă în public. O prezență discretă, Elena Băsescu a preferat mereu să mizeze pe naturalețe, păstrându-și deja celebra culoare a părului și optând pentru un machiaj simplu ce nu face decât să îi scoată în evidență trăsăturile.

Recent, Eba a postat o imagine inedită pe o platformă de social media. După o zi petrecută la salonul de înfrumusețare, vedeta a avut parte de un tratament de cinci stele, iar rezultatele sunt vizibile. Cu părul strălucitor, ce pare proaspăt vopsit în aceeași nuantă de negru cu care ne-a obișnuit și un ten impecabil, fiica lui Traian Băsescu radiază. Surpriza cea mare, pentru cei care i-au urmărit aparițiile în ultimii ani, a fost chiar machiajul ochilor. De această dată, vedeta a ales un model îndrăzneț, cu care nu avea cum să treacă neobservată, în nuanțe de roz intens.

Fotografia a fost pe placul internauților, fiind repostată chiar și de la salonul la care s-a răsfățat înainte de weekend.

Elena Basescu a apelat la o schimbare neasteptata de look. Cum arata fiica fostului presedinte dupa noul tratament. Foto

„Nu mi se pare așa greu”

Modul în care arată a fost intens dezbătut în mediul online în ultimul timp. În timp ce unele voci susțină că a slăbit prea mult, altele au ținut să îi transmită că a exagerat la capitolul intervenții estetice, mai ales la nivelul buzelor.

Fiica fostului președinte este mama a trei copii: Anisia și Traian Jr. din mariajul cu Bogdan Ionescu. De asemenea, Eba are și o fetiță din relația cu Cătălin Tomată. Bruneta a vorbit despre viața de părinte, afirmând că, din punctul său de vedere, acesta este, de fapt, rolul femeilor – să aducă viață pe pământ și să aibă grijă de micuți.

„Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi femeile suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim (…) Am fost destul de stricți cu ei. Toată familia.

Cred că nu au făcut ce fac copiii de obicei, haosul acela. Când le-am spus că gata și că este prea multă gălăgie, au înțeles. Și pe tata îl ascultă doar dintr-o privire”, a declarat șatena în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...