Electrocasnice mici la prețuri pe măsură. Cumpără cele mai bune ajutoare din casa ta de la eMAG

Cristian Cojocaru 14.10.2021, 19:38
Electrocasnice mici la prețuri pe măsură. Cumpără cele mai bune ajutoare din casa ta de la eMAG

Magazinul eMAG a lansat o nouă ofertă în cadrul căreia poți cumpăra electrocasnice mici la prețuri la fel de mici. Află ce produse beneficiază de super prețuri.

Electrocasnice mici la prețuri avantajoase în noua ofertă a eMAG

Retailerul eMAG a lansat campania ”Online shopping days 2021”, astfel că o gamă variată de electrocansice mici beneficiază de prețuri avantajoase. Nu rata oferta și achiziționează espressoare, roboți de bucătorie și aspiratoare la cele mai mici prețuri. Astfel, poți beneficia de espressorul Heinner care are o capacitate a rezervorului de 0,24 l, o presiune de 3,5 bari și opțiuni de preparea a espresso și cappucino, toate la un preț excepțional AICI.

Din categoria roboților de bucătărie, eMAG îți oferă la un preț avantajos TEFAL Equinox. Acesta dispune de o capacitate a bolului de 4,8 litri, o putere de 800  și 6 trepte de viteză, oferta fiind valabilă AICI.

Tot la eMAG poți beneficia și de Slow Cooker Start-Light cu o capacitate de 5,5 litri. Aceasta are o putere de 240 W, un display LED, timer, iar vasul este unul detașabil confecționat din ceramică și beneficiază de funcția de păstrare la cald. Accesează oferta AICI.

Pentru un sandwich maker de la Heinner vei plăti o sumă o foarte mică. Astfel, poți beneficia de o ofertă care îți aduce o putere de 750 W, două plăci antiadezive fixe de tip grill, iar micul dejun devine o adevărată plăcere dacă ai acest sandwich maker, disponibil AICI.

electrocasnicele mici
Beneficiaza de noua campanie eMAG la electrocasnicele mici

Aspiratoare și fiare de călcat la super oferte

Din campania ”Online shopping days 2021” de la eMAG fac parte și aspiratoarele cu și fără sac, cele verticale sau roboții de aspirat. Poți achiziționa aspiratorul fără sac ROWENTA Compact Power XXL care dezvoltă o putere de 550 W, deține o tehnologie mono-ciclonică și are o capacitate a rezervorului de 2,5 litri, AICI.

Pentru aspiratorul vertical fără sac Star-Light vei plăti o sumă cu puțin peste 100 de lei. Acesta are o capacitate de 0,6 l, beneficiază de tub telescopic și are o putere de 600 W. Accesează oferta AICI.

Redus este și aspiratorul robot ROWENTA X-Plorer Animal Serie, cu o putere de 33 W, recipient de 0,7 litri și 3 funcții de curățare. Dispozitivul este compatibil cu smartphone, astfel că îl poți controla din telefon. Oferta este valabilă AICI.

Totodată, poți profita de campanie și achiziționa fierul de călcat Tefal Express la un preț foarte mic. Acesta dezvoltă o putere de 2.400 W, eliberează un jet de abur de 180g/min și o capacitate a rezervorului de apă de 270 l. De asemenea, fierul de călcat deține și tehnologia anticalcar, astfel că duritatea apei nu reprezintă o problemă. Oferta poate fi accesată AICI.