Ele sunt cele mai scunde vedete din România. Ce înălţime are, de fapt, Andra

Ioana Bucur 03.03.2021, 14:45

Se spune despre camerele de filmat că ar adăuga câteva kilograme, însă este posibil să pună și câțiva centimetri, când vine vorba despre înălțime. Poate tocmai de aceea persoanele publice arată diferit în realitate față de ecranul de la tv. Ele sunt cele mai scunde vedete din România. Fanii vor fi uimiți când vor afla ce înălțime are, de fapt, Andra.

Cele mai scunde vedete din România

Zicala „esențele tari se țin sticle mici” pare să fie adevărată, în special în rândul vedetelor. Uneori, pare că talentul și înălțimea sunt invers proporționale. Chiar dacă a fi minionă nu este un lucru rău, unii considerând chiar că este un lucru ce exprimă feminitate, artistele de la noi apelează de multe ori la unele trucuri ce să le ajute să pară mai înalte. De la unghiurile din care se lasă filmate sau fotografiate și până la hainele pe care le poartă, „iluzia” este demontată de realitate. Ele sunt șase dintre cele mai scunde vedete din România.

Cele mai scunde vedete in România – Irina Rimes

Este ca o bombă de energie, ce explodează de fiecare dată când este în fața publicului. Energie și talent, într-un „ambalaj” ce are o înălțime de doar 1,49 metri. Vedeta a vorbit cu sinceritate despre faptul că nu s-a simțit niciodată complexată de statura ei.

„Mă simt la fel de sexy și când port tocuri, și când am în picioare talpă joasă. Nu cred că am fost vreodată complexată de înălțime”, a declarat Irina Rimes pentru Libertatea.

Ami

La doar 1,54 metri, locul doi în top este ocupat de Ami. Spre deosebire de Irina Rimes, frumoasa cântăreață a recunoscut că, în adolescență, a fost complexată din pricina acestui lucru, însă și-a dat seama, în cele din urmă, că nu este un aspect atât de important.

„Da, am avut un complex mare în adolescență, dar am realizat, cu timpul, și mi-am demonstrat singură că nu contează lucrurile astea. Nu contează înfățișarea, cât de înalt, cât de slab, cât de gras ești, ci contează foarte mult ce transmiți, atitudinea, cum te valorifici în fața oamenilor”, a mărturisit Ami pentru aceeași sursă.

Inna, anunt important pentru fani. Ce se intampla acum cu artista
Inna, in Maldive

Anda Adam și Inna

Anda Adam și Inna împart poziția a treia în clasament, Cu toate că au doar 1,63 metri, cele două știu exact care sunt unghiurile ce le alungesc silueta și le folosesc din plin, în special în fotografiile postate pe rețelele sociale.

Cele mai scunde vedete in România – Ce înălțime are, de fapt, Andra

Puțini ar fi crezut că Andra ar apărea într-un top al celor mai scunde celebrități de la noi din țară. Jurata de la Românii au talent se laudă cu doar un centimetru în plus față de Inna și Anda Adam. Aceeasși înălțime, 1,64 metri are și Ruby.

În 2019, Ruby a dezvăluit, pe o rețea socială, că are probleme cu greutatea, după ce a slăbit  foarte mult. Atunci, artista ajunsese să cântărească 45 de kilograme. „Prieteni, avem probleme. Problema mea se numește 45 de kilograme prieteni, o să mor de schiloadă, wtfff? Prea, prea mult. Mă duc să mănânc”, a spus Ruby, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...