El este Bogdan, șoferul de la CTP Iași care poartă tocuri și rochii sexy. Călătorii își fac cruce când îl văd

Elena Avramescu 19.04.2021, 11:17
El este Bogdan, șoferul de la CTP Iași care poartă tocuri și rochii sexy. Călătorii își fac cruce când îl văd

Șoferul de la CTP Iași care poartă tocuri și rochii sexy. Este vorba despre Bogdan, în vârstă de 38 de ani, fiind unul dintre cei mai atipici șoferi de autobuz din Iași. Mare a fost mirarea când bărbatul a avut curajul de a-și expune identitatea de gen diferită și greu de înțeles de către ceilalți. În plus, ținutele lui Bogdan au iscat discuții între colegii de la Compania de Transport Public Iași. Însă conducerea CTP a acceptat situația bărbatului iar acum Bogdan își dorește vrea neapărat să își pună silicoane și să își schimbe numele.

Șoferul de la CTP Iași care poartă tocuri și rochii sexy

Bogdan este transgender și chiar a avut curajul de a-și face publică identitatea de gen, iar acest lucru i-a adus numeroase jigniri din partea colegilor. Bărbatul este șofer de autobuz la CTP Iași, iar ținutele sale extrem de feminine purtate în timpul programului au iscat numeroase discuții.

Știu că lumea vorbește pe la colțuri, dar este viața mea personală și mi-am asumat tot din prima zi. Nu știu ce înseamnă normal pentru unii, dar eu mă îmbrac cum mă simt eu bine. Știam de la început că o să fie persoane care o să discute. Nu mă deranjează că vorbesc, îi văd și mă fac că nu-i văd. Conducerea companiei CTP a acceptat după ce liderul de sindicat a propus situația mea într-o ședință. Unii colegi, dispeceri sau cei care sunt responsabili de trafic, nu au dorit să mă lase să exercit munca, pe motiv că nu am ținuta corespunzătoare.

Am întâmpinat situații și cu călători care se uită urât când mă văd. Cei care nu pot accepta și pentru care mă comport normal sunt părinții. Când merg acasă sunt un om normal, pentru că ei sunt mai reticenți, au probleme de sănătate și încerc să-i feresc. Nu mă exteriorizez în fața lor, tata este cardiac. Sunt și colegi care spun că mă înțeleg și că mă susțin, dar se duc în spate și râd. Oamenii care mă știu de multă vreme au un șoc acum, a Bogdan R, șofer de autobuz la CTP Iași.

Soferul de la CTP Iasi care poarta tocuri si rochii sexy
Soferul de la CTP Iasi care poarta tocuri si rochii sexy

Totul a început în anul 2017, când un șofer de autobuz a fost surprins având un comportament bizar cu un călător. Compania de Transport Public Iași a demarat atunci o anchetă referitoare la incidentul semnalat în spațiul virtual. În plus, Bogdan a fost căsătorit și are un băiat iar după ce fosta soție a aflat că acesta este transgender, nu a stat pe gânduri și s-a separat. Cu toate acestea, a reușit să se accepte și să treacă peste toate jignirile după ce a mers la psiholog, iar acum Bogdan are acum o altă relație.

Eu am făcut terapie o perioadă, deoarece situația mea este mai veche. Persoanele în situația mea încearcă să ascundă adevărul din cauza răutăților din jur, dar făcând terapie mi-am dat seama că ceea ce simt e mai important. Viața mea personală este mai importantă. Nu mi-am schimbat orientarea sexuală, chiar dacă am făcut această schimbare, eu îmi doresc o relație tot cu o femeie. În prezent am o prietenă și mă înțelege.

Eu mă simt bine când mă îmbrac ca o femeie, cum o femeie se simte bine să se îmbrace în rochie, așa mă simt și eu. Acasă mă îmbrac la fel ca pe stradă, așa mă simt bine. Am mai auzit că circulă poze cu mine pe internet. Dacă ești în situația mea, trebuie să îți asumi cine ești, altfel îți îngreunezi viața. Nu trebuie să îți controleze nimeni viața. Au fost și perioade mai grele. Fosta soție nu a fost de acord și ne-am despărțit, iar copilul nostru a rămas cu ea și nu cunoaște situația. Eu am locuit 10 ani în Spania și acolo oamenii sunt mai deschiși. În occident este altfel concepția și fiecare om își duce viața liniștit, a spus Bogdan.

Sursa foto: BZI

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...