El e fotbalistul care nu mai vrea să iasă din casă în România. „Mi-e frică”

Marian Cărăvan 26.05.2020, 18:03

Pandemia care a dat totul peste cap l-a afectat foarte tare pe unul dintre fotbaliștii care joacă în prima ligă din România. Acesta a stat aproape două luni în carantină și se teme să mai iasă din casă.

Fotbalistul care nu mai vrea să iasă din casă în România se teme pentru viața sa

A ajuns în 2018 în România, sub formă de împrumut la început, dar i-a impresionat pe olteni și a semnat în scurt timp un contract valabil până în 2020. Mirko Pigliacelli apără buturile echipei Universitatea Craiova și se bate la titlu cu CFR Cluj și FCSB. Are de înfruntat și un adversar invizibil, odată cu declararea pandemiei. Fotbalistul povestește clipele de coșmar prin care a trecut atât în Italia, cât și de la revenirea în România, pentru reluarea Ligii 1. Goalkeeperul a încheiat duminică o perioadă de 14 zile de carantină la un hotel din Craiova. Acestea au fost precedate de alte 40 de zile de carantină în Italia.

Pigliacelli s-a speriat foarte tare de ceea ce a văzut în ultimul timp și spune că îi este frică să mai iasă în oraș.

„Vreau să merg acasă și să stau liniștit. Chiar nu vreau să merg prin oraș, pentru că mi-e frică. Am stat pe geam și m-am uitat și nu am văzut oamenii să poarte mască”, a spus portarul celor de la Universitatea Craiova.

Mirko Pigliacelli nu mai vrea să iasă din casă de frica virsului Foto: ProSport

Coșmarul lui Mirko Pigliacelli

„Nu a fost ușor în carantină, am stat doar în cameră. Am fost 40 de zile în carantină în Italia și 14 aici, iar acum vreau să merg acasă. E greu să stai tot timpul închis. Și dacă ai o problemă tot singur ești. Nu am făcut absolut nimic, doar am stat în cameră. Aici, la hotel, am încercat să stau liniștit. Mi s-a adus mâncare bună și asta a fost tot”, a spus portarul italian, conform publicației  Gazeta de Sud.

Mirko Pigliacelli este și el în așteptarea reluării Ligii 1, iar primele meciuri vor probabil în 13-14 iunie.

„Îmi este dor de fotbal. Îmi este dor de antrenamente. De marți, când începem, sunt la treabă. Încercăm să-i facem fericiți pe suporterii Craiovei și să câștigăm titlul.

Luptăm pentru asta cu CFR Cluj și FCSB, dar eu cred că noi avem prima șansă. Știu că Mister este un antrenor foarte bun și cred că va fi bine” a mai spus fotbalistul echipei craiovene.

Urmăriți Impact.ro și pe