FOTO EXCLUSIV

El e bărbatul de care Andreea Esca s-a apropiat extrem de mult. Sunt foarte des văzuți împreună, ce au făcut acum la mall. FOTO EXCLUSIV

Iancu Andreea 17.06.2021, 12:28

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezentatoare ale buletinelor de știri din România și se bucură de apreciere din partea publicului telespectator. Deși are o relație de mai bine de două decenii cu soțul său, Alexandre Eram, prezentatoarea Știrilor Pro TV este văzută adesea în compania unui alt personaj masculin. Bărbatul de care Andreea Esca s-a apropiat extrem de mult a fost surprins alături de vedetă la mall. Reporterii impact.ro i-au fotografiat pe cei doi recent, în zona unui centru comercial din zona Băneasa.

Cine este bărbatul de care Andreea Esca s-a apropiat. Prezentatoarea și acesta au fost văzuți împreună la mall

Andreea Esca și Alexandre Eram formează un cuplu încă din anul 2000. Aceștia au împreună doi copii, un fiu, Aris, în vârstă de 18 ani, și o fiică, Alexia, în vârstă de 20 de ani. Familia prezentatoarei de la Pro TV s-a bucurat întotdeauna de echilibru și discreție, membrii acesteia nefiind implicați în scandaluri de-a lungul timpului. Totuși, reporterii impact.ro au descoperit recent cine este bărbatul de care Andreea Esca s-a apropiat în ultimii ani, cei doi fiind surprinși recent la un mall din București.

Cariera fabuloasă din televiziune a Andreei Esca a fost întotdeauna admirată dar și pusă sub semnul întrebării când vine vorba despre câștigurile știristei. Pentru că este una dintre cele mai vechi prezentatoare a știrilor din branșă, dovedindu-și profesionalismul, Andreea se bucură cu siguranță de venituri impresionante. Iar acest fapt se regăsește și în viața de zi cu zi a vedetei, ținând cont că știrista își permite să își angajeze șofer. Esca nu se mai confruntă cu traficul infernal, ci își parcurge drumurile de pe bancheta din spate a bolidului său de lux, la volan aflându-se șoferul său. Cei doi au fost văzuți de curând la mall, știrista mergând să cumpere un cadou de la un magazin celebru de bijuterii.

Cine este bărbatul de care Andreea Esca s-a apropiat
Andreea Esca, surprinsă alături de șoferul său, la un mall din București

Motivul pentru care Andreea Esca nu conduce, deși are permis auto

Andreea Esca are o relație bună cu cel care își oferă serviciile de transport, nu de puține ori vedeta filmându-se alături de bărbat. Recent, în cadrul unei vizite la un mall din zona Băneasa, Andreea și șoferul său au fost surprinși de reporterii impact.ro în timp ce încheiau cumpărăturile de la un magazin celebru de bijuterii. Se pare că aceștia nu petrec doar timpul din trafic, bărbatul participând la mai multe activități ale vedetei. Pe de altă parte, ideea că Andreea Esca se bucură de prezența unui șofer permanent în viața ei poate părea ciudată, însă știrista are toate motivele să apeleze la un astfel de serviciu.

Agitația orașului, grija locului de parcare, în special pentru o personalitate precum cea a vedetei de la Pro TV poate fi obositoare. Pentru că Andreea obișnuiește să aibă o viață plină, activitățile sale zilnice împărțindu-se între proiectele personale și prezența la pupitrul știrilor, ar fi fost mult mai dificil să se ocupe singură de parcurgerea drumurilor. Astfel, de pe bancheta din spate a bolidului de lux pe care îl deține, vedeta se poate concentra asupra proiectelor sale sau se poate relaxa în timpul drumurilor. Pe de altă parte, știrista deține un permis de conducere, obișnuind să se relaxeze adesea la drum lung, atunci când timpul îi permite.

Am condus multe mașini până acum. Prima mea mașină a fost o Dacie și eram atât de încântată de ea încât, după terminarea programului, mă ofeream să duc pe toată lumea acasă. După Dacie, am avut un Cielo și tot așa. Am luat mașinile treptat, într-o ordine firească, crescătoare, și m-am oprit la Mercedes și cred că aici voi rămâne, mărturisea Andreea Esca, potrivit voxbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI