El e bărbatul alături de care Lidia Buble încearcă să-l uite pe Răzvan Simion. E foarte cunoscut în lumea mondenă

Cristian Cojocaru 15.03.2021, 16:52
El e bărbatul alături de care Lidia Buble încearcă să-l uite pe Răzvan Simion. E foarte cunoscut în lumea mondenă

Anterior erau doar zvonuri însă acum totul începe să prindă contur. Lidia Buble se întâlnește tot mai des cu bărbatul care se pare că nu vrea să se reprofileze pe muzică, ci dorește mult mai mult de la frumoasa cântăreață.

Lidia Buble primește toată atenția de la bărbatul cu care iese la cină

Se pare că artista l-a dat uitării pe Răzvan Simion. Anterior, Lidia Buble și Cobra Tate au suprins pe toată lumea după ce au fost surprinși în timp ce luau masa împreună într-un restaurant din București. Zâmbetele largi și privirile cu subînțeles nu au lipsit din meniul celor doi și se pare că se înțeleg din ce în ce mai bine.

Fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu a fost surprins din nou de către fotoreporterii Spynews.ro în timp ce lua cina împreună cu frumoasta artistă. Deși cei doi protagoniști ai acestui potențial cuplu al showbizului românesc au domeniile de activitate diferite, se pare că la mijloc s-au găsit și puncte comune, lucru care îi determină să mânânce tot mai des împreună.

Dacă la întâlnirea anterioară, lumea credea că cei doi s-ar putea întâlni pe baza motivului că Lidia Buble s-ar lansa în afaceri, sau că Andrew Tate ar avea o pasiune ascunsă pentru muzică, acum situația pare să prindă un al contur. Cei doi pare să fi avut parte de conversații atât de interesante încât au uitat de cât de repede trece timpul.

Întâlnirile dintre Cobra Tate și Lidia Buble sunt tot mai dese iar cei doi par să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt
Întâlnirile dintre Cobra Tate și Lidia Buble sunt tot mai dese iar cei doi par să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt

Omul de afaceri a venit însoțit

În imaginile surprinse de Spynews.ro, la restaurantul select, primul care a ajuns a fost milionarul și nu singur ci însoțit de o misterioasă domnișoară. Probabil, a fost invitată pentru a le ține companie și a nu atrage atenția prea mult asupra cuplului. La scurt timp, a venit și Lidia Buble care a avut o ținutî de excepție, probabil pentru a-i încânta ochii partenerului său.

Atentă la orice detaliu, artista s-a așezat pe locul de lângă controversatul om de afaceri. La început, atenția sa s-a îndreptat asupra tinerei care îl însoțea pe Andrew, însă nu a durat mult până când cei doi au început să își arunce priviri care mai de care mai pătrunzătoare. Fiind o femeie singură, fosta iubită a lui Răzvan Simion se bazează pe ”armele” feminine pe care le deține și nu ezită să facă uz de ele atunci când flirtează.

Lidia Buble și Cobra Tate au schimbat priviri pe tot parcursul cinei, lucru observat și de către domnișoara care îi însoțea. Pentru a nu interveni în acest limbaj al trupului, bruneta și-a mutat atenția către telefonul mobil, în timp ce artista a continuat să-i încânte auzul lui Tate cu poveștile sale. Exact ca la ultima lor întâlnire, cei doi au venit separat și au plecat separat. Totuși se pare că se înțeleg foarte bine iar aceste întâlniri ridică multe semne de întrebare pentru fanii artistei.

Urmăriți Impact.ro și pe