Echipajul unei salvări, acuzat de un botoșănean că i-ar fi furat 10.000 de lei. Ce s-a întâmplat, de fapt

Elena Avramescu / 17.08.2020, 10:13
Echipajul unei salvări, acuzat de un botoșănean că i-ar fi furat 10.000 de lei. Ce s-a întâmplat, de fapt

Scene de necrezut în Botoșani, după ce echipajul unei ambulanțe din Botoșani a fost acuzat de un pacient găsit pe stradă că după ce au terminat intervenția, l-au lăsat cu o gaură de 10.000 de lei, bani pe care îi avea în buzunar. Incidentul ar fi avut loc la începutul săptămânii trecute.

Echipajul unei salvări, acuzat de un botoșănean că i-ar fi furat 10.000 de lei

Conform informațiilor publicate de monitorulbt.ro, bărbatul, în vârstă de 50 de ani a fost văzut de mai mulţi trecători după ce a căzut în centrul oraşului, într-un tufiş. Oamenii s-au speriat și au crezut că este ceva grav, astfel că au sunat imediat la 112, iar la câteva minute distanță  a venit un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA).

Însă când aceștia au ajuns la fața locului, bărbatul părea să-și revină. Martorii au declarat că bărbatul părea în stare de ebrietate iar când cei de pe echipajul de prim-ajutor i-au cerut actele de identificare, bărbatul s-a uitat în portofel și a început să țipe alarmat că nu mai are 10.000 de lei. Imediat a acuzat echipajul medical că i-a furat banii și fiindcă situația era tensionată, a fost chemată Poliţiei Locală la fața locului.

Echipajul unei salvări, acuzat de un botoșănean că i-ar fi furat 10.000 de lei

Bărbatul a fost dus la Secţia de Psihiatrie

La scurt timp după, cei de pe ambulanță l-au luat pe bărbat și l-au dus la spital, însă acesta întreba într-una unde sunt banii lui.  Pentru că starea în care se afla nu era deloc bună, a fost redirecționat la Secţia de Psihiatrie, rămânând internat până a doua zi, când şi-a revenit. Însă de la spital s-a dus direct la poliţie, unde a depus o plângere pentru dispariţia celor 10.000 de lei din portofel. Poliţiştii au demarat o anchetă, fiind deja chestionate cadrele medicale care l-au consultat.

”A fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate pe faptă. Urmează să stabilim cu exactitate împrejurările în care s-ar fi produs fapta, iar în funcţie de rezultate se vor dispune măsuri conform prevederilor legale”, a declarat pentru monitorulbt.ro, Delia Nenişcu, purtătorul e cuvânt al IPJ Botoşani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI