Echipa din România care i-a făcut o ofertă oficială lui Cristiano Ronaldo. Ce salariu îi propune clubul celebrului fotbalist pentru a-l avea pe bancă. „Suntem serioși”

Mihnea Tălău 24.11.2022, 19:26
Echipa din România care i-a făcut o ofertă oficială lui Cristiano Ronaldo. Ce salariu îi propune clubul celebrului fotbalist pentru a-l avea pe bancă. „Suntem serioși”

Starului portughez Cristiano Ronaldo si-a reziliat contractul cu Manchester United, devenind jucător liber. Acum este ofertat din toată lumea. Poate prima ofertă oficială a venit din partea unui club din România.

Oferte ”îmbietoare” pentru fotbalistul portughez

În prezent el se afla în Qatar la Campionatul Mondial, alături de formația sa, Portugalia.

Lusitanul a plecat de la Manchester United, după ce e portughezul a oferit un interviu în care a criticat conducerea clubului, dar și antrenorul.

Dacă formația Al-Hilal ce evoluează în prima ligă de fotbal din Arabia Saudită ar fi dispusă să-i ofere fotbalistului un contract pe două sezoane, cu salariul anual de 125 milioane de euro, un club din România i-a făcut o propunere fotbalistului să joace în Liga a 3-a, pe o sumă de doar câteva sute de euro lunar.

Astfel, echipa SR Brașov care evoluează în Liga a 3-a, i-a transmis lui Ronaldo, mai în glumă, mai în serios, un comunicat oficial prin care anunță câți bani ar primi celebrul fotbalist în următoarele șase luni dacă ar accepta propunerea.

”Comunicat oficial. Conducerea noastră îi oferă lui Cristiano Ronaldo un contract până la finalul sezonului actual. Cei 516.35 euro (2.550 lei)/lună arată cât de serioși suntem în a construi o echipă care poate accede în play-off-ul Ligii 3 și ataca promovarea”, se arată în mesajul celor de la SR Brașov.

Clubul brașovean ocupă în prezent poziția a 5-a în clasamentul Grupei 5 din Liga 3, cu 17 puncte, la 15 lungimi în urma liderului Blejoi.

Ronaldo nu se gândește la retragere

Primul conflict la Campionatul Mondial din Qatar. Doi jurnalisti danezi, amenintati de oficialii gazdelor

Două cluburi din Premier League, Chelsea şi Newcastle nu şi-au ascuns interesul pentru achiziționarea portughezului. Însă totul este posibil să se clarifice după ce aventura golgheterului all-time al Campionatelor Europene se va întoarce de la Cupa Mondială.

Lusitanul nu se gândeşte însă la retragere el încercând să îşi găsească o nouă echipă la care să evolueze. Totul se va parafa, însă, după Cupa Mondială, el fiind în teren, joi seara, la meciul dintre Portugalia și Ghana, când a și deschis scorul din lovitură de la 11 metri.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...