Echipa de la America Express care a enervat pe toată lumea. „Eram 80 de proști și au apărut ăștia doi”

Anca Manolica, Mirabela Năstase 31.01.2023, 18:13

În ediția de luni, 30 ianuarie, cele opt echipe rămase în competiția America Express au avut de îndeplinit mai multe misiuni și de făcut nelipsitul autostop, înainte de a ajunge la Irina, în încercarea de a obține imunitatea mare a etapei. Una dintre echipe, însă, pare să fi „pus” bețe în roate tuturor oamenilor din producție. Cum au reușit cei doi să enerveze pe toată lumea.

Ce echipă de la America Express și-a pus toți colegii în cap

Misiunile din ediția 10 a emisiunii au avut o miză extrem de importantă: imunitatea cea mare care le asigură concurenților o minivacanță, bani de cheltuială și momente de relaxare, dar, poate cel mai important aspect, biletele către o nouă etapă de competiție.

Așadar, multe motive pentru ca echipele să dea tot ce au mai bun și să ajungă cât mai repede la Irina Fodor. Desigur, ca în orice zi de America Express, autostopul este cel care le dă cele mai mari bătăi de cap concurenților, la care se adaugă și starea de oboseală, nervii, căldura toridă, foamea, dar și alți factori care nu țin de ei.

Totuși, echipele s-au folosit de ultimele resurse de energie pe care le mai aveau pentru a ajunge la Irina. Totuși, în cazul echipei formate din Bruja și Pufeh, lucrurile au stat puțin diferit, ei fiind ultimii ajunși, dar și extrem de târziu. Prin urmare, ei nu au mai fost așteptați de Irina la desk, așa cum se întâmplă de obicei, ci în careu, de toate echipele.

„Eram 80 de proști și au apărut ăștia doi”

Acest lucru i-a făcut pe toți ceilalți să creadă că este o lipsă de implicare din partea echipei, care nu trage suficient de mult în timpul cursei. Prezentatoarea Irina Fodor și restul concurenților au așteptat sub soarele arzător și au fost vizibil deranjați de lipsa de implicare a celor doi.

„Știu că de dimineață ați avut niște misiuni cel puțin frustrante. Dar, având în vedere că o echipă întârzie, vom ieși din program. Nu vreau să vă chinui, dar îi vom aștepta împreună. Știți cum e, am plecat cu toții la drum, așa că vom face toți pașii împreună”, a spus Irina Fodor.

„Li s-a rupt de noi total. Noi eram toți acolo: cameramani, concurenți, reporteri, localnici, îi așteptam pe ei. Eram vreo 80 de proști și-au apărut ăștia doi, ca două franzeluțe”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Bruja și Pufeh
Bruja și Pufeh

„Nimeni n-a obligat pe nimeni să vină aici”

De îndată ce Bruja și Pufeh au ajuns la careu, prezentatoarea emisiunii America Express i-a „mustrat” puțin pe cei doi, spunându-le că nu se străduiesc cât ar trebui.

„Cred că nu vă străduiți suficient. Stând pe marginea drumului nu înseamnă că faci autostopul, nu se pot opri mașinile așa. Și atunci când ți se face foame și te oprești să mănânci, pui stop întregii producții. Voi faceți asta în timp ce sunt probe de făcut. Înțeleg că poate nu simțiți adrenalina.

Înțeleg că poate nu sunteți competitivi, dar nu înțeleg să nu vă respectați colegii, producția, acest format. Nimeni n-a obligat pe nimeni să vină cu forța aici. Toată lumea și-a dorit. Voi ați fost aleși dintre mulți alții, care-și doreau la fel de mult sau poate mai mult”, le-a spus Irina Fodor.

În replică, Bruja a spus: „Nu înțeleg de ce mi se scot ochii”, explicând totodată că și-a dat silința, doar că unele probleme care sau invit acasă, în România, o împiedică să gândească limpede și să dea 100% atât fizici, cât și psihic.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...